2020. április 29. – A TPVision örömmel jelentette be, hogy a Philips OLED 804-es tévét a Luxury Lifestyle Magazine és a Techradar online magazinok 2020 legjobb 4K-s tévékészülékei közé választották be. A 4K egyértelműen 2020 egyik legnagyobb trendjének számít, a modern háztartásokban pedig egyre jobban igazodnak ehhez a trendhez az emberek és cserélik le korábbi készülékeiket. Az angol magazinok olyan szempontok alapján választották ki a legjobb készülékeket, mint a fényerő és kontraszt egyensúlya, a képfeldolgozó technológiák, a támogatott szolgáltatások és az ár/érték arány.

„Az OLED 804 kiválasztásának oka egyszerű: az Ambilight. A Philips szabadalmaztatott Ambilight technológiája valósággal bevilágítja a szoba falait a képernyő tartalmához igazodva, köszönhetően a beépített LED hangulatvilágításnak. Ez a funkció ugyan csak esztétikai célokat szolgál, de remekül működik.” – írta a Luxury Lifestyle Magazin a Philips készülékéről.

„A Philips erőteljes P5 képfeldolgozó processzora fokozott kontraszttal, látványos színekkel valósággal életre kelti a 4K felvételeket – még HD/SDR tartalom esetén is. A Philips a korábbi modellektől eltérően engedélyezte a Dolby Vision és a HDR10+ támogatást, így már nem kell választanod a dinamikus HDR formátumok között.” – írta a Techradar magazin a televízió intelligens képjavító technológiájáról.

A Philips OLED 804 mindezek mellett továbbfejlesztett Perfect Natural Reality kontrasztfunkcióval és 50W-os 2.1-es beépített hangrendszerrel is rendelkezik, amely jelentős előrelépést jelent a hagyományos tévékészülékekhez képest.

Európai dizájn

Az OLED 804 vékony krómkerettel és elegáns fémtalppal rendelkezik, amely valósággal eltünteti határt a kijelző és a valóság között, a háromoldalú Ambilight világítás pedig tovább javít az élményen. Az élénk színekhez igazodó LED háttérvilágítás még magával ragadóbb élményt nyújt.

Az élmény előtérbe helyezése

A Philips továbbra is elhivatott az olyan tévékészülékek gyártása mellett, amelyek további hozzáadott értéket kínálnak a felhasználók számára. Az Ambilight hangulatvilágítás, az átlagon felüli beépített hangrendszerek és az Android TV egyaránt fontos szerepet játszik az egyedi felhasználói élmény megteremtésében.

Elérhetőség

A Philips OLED 804 már elérhető a hazai kiskereskedések kínálatában. A naprakész árazással és elérhetőséggel kapcsolatban keresd fel a Philips képviseletét a philips.hu oldalon.