2020. április 7., Amszterdam – Miután a Disney streaming szolgáltatása, a Disney+ nemrégiben nyolc új európai országban is elrajtolt, a Philips TV megerősítette a Disney+ alkalmazás elérhetőségét a Philips Android tévék széles választékán – az egyedi, magával ragadó Ambilight technológiájukkal – Németországban, Ausztriában, Svájcban, Olaszországban, Spanyolország, Franciaországban, az Egyesült Királyságban és Írországban. A szolgáltatás 2019 őszén jelent meg Hollandiában, ahol már hatalmas sikereket ért el. 

A 2020-as Philips Android tévé modellek tulajdonosai közvetlenül a Smart TV kezdőlapján és a Disney+ alkalmazáson keresztül férhetnek hozzá a Disney+ streaming szolgáltatáshoz. A korábbi Philips Android tévékkel rendelkező felhasználók az új Disney+ alkalmazást a Google Play™ Áruházban találhatják meg, ahol a kedvenceik közé is felvehetik.*.

A Disney+ szolgáltatás előfizetése révén egyszerűen elérhetővé válnak a Disney, a Pixar, a Marvell, a Star Wars és a National Geographic legújabb és korábbi tartalmai egyaránt. A Walt Disney Company egyedi és ikonikus katalógusa több mint 500 filmből, 300 sorozatból és 26 exkluzív, eredeti Disney+ alkotásból áll.

A Philips Ambilight intelligens televíziók az Android TV-vel gyorsabb és jobb szórakoztatási élményt nyújtanak, a Google Play™-en keresztül pedig számos Android alkalmazás elérhető, beleértve Disney+ alkalmazást.

A Philips TV továbbra is az Android TV operációs rendszer vezető márkája, 2019 óta a pedig a Philips Android TV sorozat a Dolby Vision™ és a Dolby Atmos™ funkciókat is támogatja. A Dolby Vision™, a Dolby Atmos™ és a Philips TV Ambilight funkciójának egyedi kombinációja még magával ragadóbb moziélményt biztosít a Disney+ tartalmak megtekintésére.

* A Philips TV készülékekkel rendelkező felhasználók manuálisan is megváltoztathatják az alkalmazások sorrendjét Android tévéjük kezdőlapján.

További információ a Philips Smart televíziókról:

https://www.philips.co.uk/c-m-so/tv/p/smart-tv

A Disney+ az alábbi termékeken érhető el: Minden Philips Android TV