A 2024-es Computex közeledtével az ASUSTOR eddigi legjobb termékeinek bejelentésére és bemutatására készül. A Computex Tajpejt a Nangang Exhibition Center 1-es csarnokában rendezik meg, és az ASUSTOR NAS-eszközök teljes választéka, mind a jelenlegi, mind a jövőbeni eszközök bemutatásra kerülnek az 1-es csarnok negyedik emeletén, az M0405A standon. Az ASUSTOR család újdonságai a hamarosan megjelenő Lockerstor Gen3 és Flashstor Gen2, mindkettőben AMD Ryzen Embedded processzorokkal, most először az ASUSTOR eszközökben. A Lockerstor Gen3 és a Flashstor Gen2 két 10 gigabites Ethernet-porttal, PCI Express 4.0-val az NVMe M.2-foglalatokhoz és két USB4-porttal érkezik. Az USB4 megnégyszerezi az USB 3.2 Gen 2 x1 teljesítményét 40 Gbps-ra. A Lockerstor Gen3 és a Flashstor Gen2 sorozat megjelenéskor szintén a vadonatúj ADM 5.0-t fogja használni. A stabilitás növelése mellett az ADM 5.0-t a felhasználói élmény és a hatékonyság javítására is optimalizálva lesz.

A Lockerstor Gen3 négy-tíz meghajtórekesszel, két 5 gigabites Ethernettel, két 10 gigabites Ethernettel, két USB4-porttal, valamint négy M.2-foglalattal érkezik a PCI Express 4.0-ás NVMe SSD-khez, ami jelentősen felgyorsítja az általános átviteli sebességet. A Flashstor 12 Pro Gen2 viszont tizenkét M.2-foglalattal érkezik a PCI Express 4.0-t használó NVMe SSD-khez, és szintén megtekinthető lesz a 2024-es Computexen, hasonló specifikációkkal, mint a Lockerstor Gen3.

A Computexen a Switch’nstor 9 Gen2-t is kiállítják. Nyolc 2,5 gigabites Ethernet-port egy 10 gigabites, SFP+ interfészt használó Ethernet-port társaságában. A Switch’nstor 9 Gen2 a 10 gigabites Ethernet-portját használva gyorsan, teljes sebességgel képes az adatokat egyszerre akár négy 2,5 gigabites Ethernet-porton is szétosztani, egyszerűvé téve az együttműködést, biztonsági mentést és a szinkronizálást.

A kiállítás időpontja: 2024. június 4-7.
Kiállítóterem: Tajpej Nangang Kiállítási Központ 1-es csarnok, 4. emelet, M0405A stand

További információért, kérjük, látogass el a https://www.asustor.com/ oldalra.