A QNAP NAS az ideális helyszíni objektumtároló a Veeam biztonsági mentésekhez

A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési és tárolási megoldások vezető innovátora ma bejelentette, hogy S3-kompatibilis „QuObjects” objektumtárolási megoldása Veeam® Ready – Object with Immutability minősítést kapott a QNAP NAS-on elérhető QTS és QuTS hero ) operációs rendszerekre alkalmazva. Ez a tanúsítvány hangsúlyozza a QuObjects megbízhatóságát, mint biztonságos objektummentési megoldást vállalatoknak, növelve az adatkezelés hatékonyságát és a legmagasabb szintű biztonságot.

A QuObjects a QNAP NAS S3 objektumtárolási megoldása 20-szor gyorsabb írási/olvasási sebességgel, mint a hagyományos felhőszolgáltatások, valamint rendkívül rugalmas és skálázható architektúrával a hatékony átvitel és az objektumtárolás rugalmasságának biztosításáért. Az objektumszolgáltatás-fejlesztéstől az olyan erőforrás-igényes munkaterhelésekig, mint a gépi tanulás és az adattavak, a QuObjects segíti a vállalatokat különféle alkalmazási igények magasabb költséghatékonyság melletti megvalósításában.

A QuObjects támogatja az Object Lock funkciót, ami biztosítja az adatok állandóságát, további védelmet nyújtva a zsarolóvírus-fenyegetések, kibertámadások és emberi hibák ellen. Hozzáférés-szabályzással és hitelesítési funkciókkal párosítva átfogó védelmet nyújt az objektumadatok biztonságának.

Jimmy Tam, a QNAP termékmenedzsere kijelentette: „Az adatbiztonság kritikus fontosságú a vállalatoknak. A QuObjects Veeam Ready – Object with Immutability általi tanúsításával hozzásegítjük a Veeam-megoldásokat használó szervezeteket a QNAP NAS-ok magabiztos kiválasztásához a helyszíni S3-objektumtároláshoz és biztonsági mentéshez, megtapasztalva a gyors adatátvitelt, a kiterjedt skálázhatóságot és a szilárd biztonságot.”

A QNAP a Veeam-objektummentési megoldások preferált partnere. Tudj meg többet a Veeam Ready Object Partnerről és a QNAP QuObjects-S3 objektumtárolóról!

További információért és a QNAP NAS-ok teljes termékkínálatának megtekintéséért, kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.