Az ADM 4.3 az adatbiztonságra összpontosít. A zsarolóvírusok és más rosszindulatú programok terjedésével az ADM 4.3 megerősíti védelmét és hivatalossá tesz számos új adatbiztonsági funkciót.

Az ADM 4.3 megérkezett és még jobbá teszi a legjobb NAS operációs rendszert. Az ADM 4.3 számos módon növeli az adatbiztonságot, többek között megerősíti a WORM funkcionalitását, a magas kockázatú IP-címek ellenőrzését és blokkolását, valamint lehetővé teszi a MyArchive-meghajtók automatikus leválasztását, ami képessé teszi az ADM 4.3-at, hogy „a biztonság az első” megközelítést alkalmazza.

WORM – írj egyszer, olvass többször!
Az ASUSTOR továbbra is elkötelezett az ASUSTOR NAS-on belüli adatbiztonság védelme mellett a WORM technológia bevezetésével, amely segít megelőzni az adatok módosítását. A WORM jelentése: írj egyszer, olvass többször! Ez azt jelenti, hogy az adatok írást követően olvashatók, de nem módosíthatók. Alkalmazd a WORM-ot egy megosztott mappára, hogy további védelmi réteget biztosíts a fontos adatoknak! A WORM-os megosztott mappák megakadályozhatják a fontos adatok részleges vagy teljes módosítását egy meghatározott megőrzési időszakon belül, hogy megfeleljenek a különböző adatmegőrzési szabványoknak és biztosítsák az értékes adatok, például a szellemi tulajdonjogok és az üzleti titkok védelmét a jogosulatlan manipulációval szemben, beleértve, de nem kizárólagosan a rosszindulatú programok támadásait.

Egyeztetés az adatbázissal
Az ADM 4.3 hivatalos funkcióként bevezeti a kockázati listát. A kockázati lista képes lesz rögzíteni a gyanús IP-címeket, összehasonlítani őket az AbuseIPDB-adatbázison keresztül, és kiszűrni a gyanús IP-címeket, hogy megakadályozza a magas kockázatú IP-címek csatlakozását a NAS-hoz. Az ADM több aktív védelmi mechanizmusa segíthet csökkenteni a támadások kockázatát, megakadályozni az adatszivárgást, az illetéktelen manipulációt vagy a rosszindulatú titkosítást, ezáltal megvédve a fontos adatok integritását és biztosítva a vállalati információbiztonságot.

Biztonságosabb és egyszerűbb ütemezett MyArchive biztonsági mentések
Az ADM 4.3 hivatalosan támogatja a MyArchive-meghajtók automatikus csatlakoztatását és leválasztását, amikor biztonsági mentést készít a fontos adatokról egy ASUSTOR NAS-ról egy MyArchive-meghajtóra. Az ADM automatikusan csatlakoztat egy MyArchive-meghajtót a biztonsági mentés kezdetekor, és automatikusan leválaszt egy MyArchive-meghajtót a biztonsági mentés befejezését követően. Amellett, hogy minden eddiginél egyszerűbbé teszi a 3-2-1 biztonsági mentést, a MyArchive-meghajtók átfogóbb védelmet élveznek a különféle fenyegetésekkel szemben az eltérő kockázati beállításoknak köszönhetően, amik kiegészítik a NAS-adatok kockázati intézkedéseit.

  • Az ADM 4.3 által támogatott modellek: AS31, 32, 40, 61, 62, 63, 64, Nimbustor, Nimbustor Gen2, Drivestor, Drivestor Lite, Drivestor Pro, Drivestor Pro Gen2, Lockerstor, Lockerstor Gen2, Lockerstor Pro, Flashstor
  • WORM-rendszerkövetelmények: AS52, 53, 54, Lockerstor, Lockerstor Gen2, Lockerstor Pro, Flashstor

További információért, kérjük, látogass el a http://www.asustor.com/ oldalra.