Az ASUSTOR Inc. frissítette a merevlemez-kompatibilitási listáját a Seagate IronWolf® Pro 24 TB-os nagy kapacitású NAS-merevlemez hozzáadásával. A listázott modell a ST24000NT002. Az IronWolf®Prót vállalkozásoknak és olyan felhasználóknak készült, akik a legtöbbet akarják adattárolás terén. A Seagate 24 TB-os merevlemezek használata az ASUSTOR legnagyobb NAS-eszközeivel azt jelenti, hogy egyes ASUSTOR NAS-eszközök közel 400 TB-os kapacitást támogathatnak.

A 24 TB-os meghajtók szintén segítik az ASUSTOR MyArchive funkcióját. A 24 TB-os merevlemezek egyszerűbbé teszik a MyArchive-val készített biztonsági mentés folyamatát azáltal, hogy kevesebb meghajtót használnak. Ez elősegíti a biztonságos 3-2-1 biztonsági mentéseket, valamint annyi archivált tárhelyet biztosít, amennyire csak szükség van. Még több helyre van szükséged? Használd az Xpanstor 4-et, az egyik olyan bővítőegységet, ami egy 10 Gbps-os USB-interfésszel rendelkezik. Ez támogatja a MyArchive hideg biztonsági mentési technológiát még azokon a NAS-eszközökön is, amelyek nem támogatnak merevlemezeket. A négy tárolórekesz által biztosított további 96 TB tárolóhely mellett az USB 3.2 Gen 2 port jelentősen növeli a teljesítményt.

Az ASUSTOR NAS-eszközei, mint az ASUSTOR AS54 és a Lockerstor Gen2, nemcsak az IronWolf® Pro 24 TB-os merevlemezeket, hanem akár további négy M.2 NVMe SSD-foglalatot is támogatnak, ami kétszer több, mint amit a versenytársak ugyanazon osztályú megoldásaiknál használnak. Mind a gyorsítótárazás, mind az adattárolás támogatott az M.2 SSD-ken, és minden ASUSTOR NAS-eszköz támogatja a Seagate Ironwolf Health Management adatvédelmi szoftvert, továbbá minden ASUSTOR NAS sorozat több mint 3 éves garanciális támogatással érkezik. Ez nemcsak biztonságos és hatékony tárolási környezetet biztosít a vállalatoknak, hanem segít a fontos fájlok optimális tárolásában és védelemében is.

*Rendszerkövetelmények: Drivestor/Drivestor 2 Lite/Drivestor Pro/Nimbustor/Nimbustor Gen2/Lockerstor/Lockerstor Gen2
További információkért, kérjük, látogasson el a következő oldalra: https://www.asustor.com/service/compatibility