A Sandberg bemutatta legújabb AlwaysOn funkcióval rendelkező, 30 000 mAh-es powerbankját és vezeték nélküli gamer headsetét.

Powerbank 30 000 AlwaysOn DC+PD
A Powerbank 30 000 AlwaysOn DC+PD egy rendkívül erőteljes powerbank, amely két laptop egyidejű töltésére képes, ráadásul 12 eltérő DC-csatlakozót is biztosít hozzá a gyártó. A 30 000 mAh-es kapacitásával pedig egy okostelefon akár 12-szeri feltöltését is lehetővé teszi.

Két 100 W-os kapacitású PD- és DC-képes USB-C porttal rendelkezik, amelyek egyenáram esetén akár 120 W-ot is képesek leadni, így a powerbank optimális teljesítményt biztosít útközben vagy egy áramszünet esetén. Ezen kívül rendelkezik még egy nagy teljesítményű, 18 W-os QC 3.0 USB-A porttal is. A powerbank gyorstöltése kevesebb mint 90 percet vesz igénybe, továbbá a DC-bemenetnek köszönhetően akár napelemről is tölthető.

A Powerbank 30 000 AlwaysOn DC+PD tűzálló borítással és egy színes digitális kijelzővel rendelkezik, amely azonnali áttekintést biztosít a töltöttségi állapotról és az akkumulátor kapacitásáról. A Pass-Through Charging funkciónak köszönhetően pedig akár UPS-ként is funkcionálhat.

A legtöbb powerbank – beleértve ezt is – úgy lett programozva, hogy az energiatakarékosság érdekében automatikusan kikapcsoljon, ha az energiafogyasztás alacsony szintre esik vissza. Tehát a kis fogyasztású eszközöket általában nem lehet feltölteni a powerbank segítségével. Ezt a problémát oldja meg Powerbank 30 000 AlwaysOn DC+PD AlwaysON módja, amely megakadályozza az automatikus kikapcsolást még rendkívül alacsony energiafogyasztás esetén is. Az AlwaysON funkció ritka a powerbankok piacán, így erre az újításra rendkívül büszke a Sandberg.

További részletekért és a legközelebbi viszonteladók listájáért, kérjük, látogass el a Powerbank 30000 AlwaysOn DC+PD termékoldalára és a Sandberg.hu weboldalra.

HeroBlaster Wireless Headset
A Sandberg HeroBlaster vezeték nélküli headset kifejezetten játékhoz és zenehallgatáshoz készült, magas minőséget biztosítva szolid basszus és tiszta magas hangzással. Vezeték nélkül, Bluetoothon keresztül csatlakoztatható okostelefonhoz, táblagéphez vagy számítógéphez. Amennyiben a PC-n nincs Bluetooth, MiniJack segítségével is csatlakoztatható, azonban ilyenkor nem minden funkció működik.

A játékra optimalizált fejhallgató állítható ARGB LED-világítással is rendelkezik. A fejhallgató mikrofonja pedig kihúzható, így ha nincs rá szükséged, könnyedén eltávolíthatod.
A HeroBlaster Wireless komfortos kialakításának köszönhetően rendkívül kényelmes, így kiváló társ lehet csatákban, vagy zenehallgatás közben. A 400 mAh-es újratölthető akkumulátorával egyetlen töltéssel akár 10 órás üzemidőre is képes, a fejhallgató teljes feltöltésére pedig mindössze 2 óra elegendő.

További részletekért és a legközelebbi viszonteladók listájáért, kérjük, látogass el a HeroBlaster Wireless Headset termékoldalára és a Sandberg.hu weboldalra.