2023. február 3. – A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ:NTGR), a kis- és nagyvállalkozásokat segítő hálózati termékek vezető gyártója, valamint a Crestron Electronics, Inc., a világvezető gyártók egyike a munkahelyi együttműködési technológiában, bejelentette, hogy a sokoldalú M4250 AV Line sorozatú switchek 4 modellje ezentúl közvetlenül a Crestron kínálatában is elérhetők. Az IP-alapú AV-ra történő növekvő átállás domináns szereplője, a Crestron bizonyos NETGEAR AV-switcheket a Crestron DM NAX™ Audio-over-IP és DM NVX® AV-over-IP megoldások részeként értékesít majd. 

A NETGEAR AV M4250 switchsorozatot úgy tervezték, hogy a legtöbb IP-alapú AV-telepítéssel azonnal együttműködjenek, valamint ugyanez vonatkozik a Crestron DM NAX és a DM NVX végpontjaival történő használatra is. A legtöbb hálózati switch megfelelő működéséhez általában bonyolult és időigényes konfigurációkra van szükség. Az M4250 switchek hihetetlenül egyszerű konfigurációt biztosítanak az IP-alapú AV-telepítésekhez, ezzel lehetővé téve az egyszerűsített integrációt a Crestron DM NAX és DM NVX megoldásokkal. Ennek eredményeként kevesebb időt kell fordítani a switch konfigurálására, és több idő jut a telepítés többi részére. 

„Saját területeink vezetőiként a NETGEAR és a Crestron hasonló elképzelésekkel rendelkezik a hibátlan AV-over-IP telepítésről” – nyilatkozta Laurent Masia, a NETGEAR menedzselhető switchek termékvonal menedzsmentjéért felelős igazgatója. „Örömmel erősítjük meg partnerségünket, ezzel biztosítva ügyfeleinknek, hogy a lehető legzökkenőmentesebben valósíthassák meg projektjeiket.” 


„Célunk az ökoszisztémánk folyamatos fejlesztése, hogy az a lehető legtöbb felhasználási helyzetbe illeszkedjen, beleértve a konferenciatermeket, az aktív tanulási osztálytermeket, az összejöveteleket, az otthonokat és még sok mást” – mondta Ekin Binal, a Crestron AV-megoldásokért felelős termékmenedzsment igazgatója. „A NETGEAR-rel való együttműködés és a switchek kiterjedt értékesítési hálózatunkon keresztüli elérhetősége biztosítja, hogy kereskedőink a rendelkezésre álló legjobb technológiával és skálázhatósággal támogassák növekvő AV-telepítéseiket.” 



NETGEAR AV M4250 sorozatú switchek
A NETGEAR AV M4250 sorozatú switchek innovatív AV-orientált grafikus felhasználói felületükkel, letisztult esztétikájukkal és többféle rögzítési lehetőségükkel egyedülállóak az iparágban. Az AV grafikus felhasználói felülete egy egyszerű AV-barát, sablonra alapuló megközelítést kínál a konfigurációváltáshoz, miközben megszabadul az összes bonyolult, rejtélyes IT-hálózati szakzsargonnal teli menütől. Ez az egyszerűsített munkafolyamat lehetővé teszi az AV-integrátornak és -telepítőknek, hogy közvetlenül a projektekbe merülhessenek azzal a meggyőződéssel, hogy minden hálózati beállítás megfelelő az AV-alkalmazásukhoz. 

Mind az asztali, mind a rackbe szerelhető modelleknél az M4250 switchek többféle rögzítési lehetőséget kínálnak a telepítéstől függően.  Továbbá minden Crestron M4250 modell Power over Ethernet (PoE) funkciót kínál az egyetlen kábeles tápellátáshoz és adatátvitelhez, így a telepítés még egyszerűbb válik. 

Bemutatkozott a NETGEAR AV 

A NETGEAR AV-központú részlege, a NETGEAR AV a közelmúltban mutatkozott be, hogy a kereskedelmi és lakossági egyedi integrációs AV-piacok igényeire összpontosítson.  Ez magában foglalja azokat a termékeket, amelyek csak az AV-disztribúciós csatornán érhetők el, a Pro AV és Pro WiFi telepítések tervezőcsapatait, valamint a vezetékes és vezeték nélküli hálózatok konfigurálását és kezelését segítő szoftvereket.