Új vezeték nélküli numerikus billentyűzet és USB-C autós töltő a Sandberg kínálatában

Numerikus billentyűzet a jobb ergonómia érdekében 

2023.01.19.  – A Sandberg javítani kívánja az informatikai felhasználók kényelemérzetét egy fejlett, vezeték nélküli numerikus billentyűzet segítségével, amelyet kifejezetten azok számára terveztek, akik számokkal dolgoznak. 

A Sandberg Wireless Numeric Keypad Pro egynegyede a normál billentyűzetek méretének, amely a számokon kívül egyéb hasznos parancsgombokat is tartalmaz. A billentyűk a navigációt és a számbeviteli műveleteket segítik elő. 

A vezeték nélküli billentyűzet a laptop felhasználók számára kifejezetten előnyös lehet és ezzel elkerülhetők a másodlagos billentyűzet kombinációk használata. Az új Wireless Numeric Keypad Pro azonban hasznos kiegészítője lehet a teljes billentyűzettel rendelkező felhasználók számára is, hiszen az extra billentyűzet kényelmes használatot biztosít. Sebesség és ergonómia szempontjából a balkezes felhasználóknak is kifejezetten előnyös az eszköz, hiszen a billentyűzetük bal oldalán használhatják a számpadot. 

Martin Hollerup, a Sandberg A/S vezérigazgatója azt nyilatkozta: „Néhány éve megtalálhatók kínálatunkban a numerikus billentyűzetek. A megújult dizájn mellett a termék újdonságai közé tartozik, hogy a navigációs billentyűk is megtalálhatók a billentyűzeten.”

A Sandberg 5 év garanciát vállal termékeire, amelyek gyárilag kétszeres minőség-ellenőrzésen át.

További részletek és a legközelebbi viszonteladók listája megtalálható a www.sandberg.world weboldalon és a Wireless Numeric Keypad Pro termékoldalon. 

A Sandberg növeli a mobilitást 

Mindannyian találkoztunk már a mobiltelefonok autóban történő feltöltésével, azonban a laptopok töltése eddig problémát okozott, hiszen az útközbeni munkavégzéshez elengedhetetlen a megfelelő akkumulátor töltöttségi szint. 

Ennek eredményeképpen született meg a Sandberg új laptop töltője, amely használható az autók 12 V-os aljzatának segítségével, valamint a teherautók 24 V-os rendszerén is működik. Ez a praktikus töltő akár 100 W-ot is képes leadni, ami elegendő a legtöbb laptop gyors töltéséhez.

Anders Partida Petersen, a Sandberg A/S márkaigazgatója azt nyilatkozta: „Gyakran úton vagyok, akár a partnerek látogatása vagy egyéb üzleti ügyek miatt. A mobilomat mindig csatlakoztatom az autó töltőjéhez, még akkor is, ha valószínűleg nincs rá szükség. De a laptopom a táskában marad, függetlenül az akkumulátor töltöttségi szintjétől. Örülök, hogy most már útközben is tölthetem a laptopomat, így elkerülhetem, hogy a következő találkozón a töltéssel kelljen foglalkoznom. Csak kinyitom a laptopom és máris prezentálhatom a bemutatómat.”

Az új töltő USB-C csatlakozóval rendelkező laptopokkal is kompatibilis. Természetesen a legfrissebb táblagépek, mobiltelefonok és más mobil eszközök gyors töltésére is használható, ellentétben a legtöbb autóban található USB és USB-C töltőportokkal.

További részletek és a legközelebbi viszonteladók listája megtalálható a www.sandberg.world weboldalon és a USB-C Car Charger PD100W 12-24V termékoldalon.