Arra készült, hogy megfeleljen az ATX 3.0 szabványoknak

2023. január 9., Tajpej, Tajvan. – A Thermaltake, a prémium hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka örömmel jelenti be tápegységkínálatának legújabb tagját, a Toughpower PF3 Platinum sorozatot. Ez a modell ATX 3.0 és PCIe Gen 5.0 kompatibilis, így a tápegység a legújabb RTX40 sorozatú grafikus kártyákat és az új Intel CPU-kat is támogatja. Az új Toughpower PF3 sorozatú megoldások négy eltérő teljesítménnyel – 1200 W/1050 W/850 W/750 W – érkeznek, valamint a 80 PLUS Platinum tanúsítványnak megfelelő hatékonyságot biztosítanak. A Toughpower PF3 sorozat kompakt 140 (Mé) x 86 (Ma) x 150 (Szé) mm-es mérettel érkezik, ami elengedhetetlen azoknak a felhasználóknak, akik egy kompaktabb PC-t szeretnének összeállítani.
A PF3 Platinum sorozat kompatibilis az ATX 3.0 szabvánnyal, valamint natív 12+4 pines 12VHPWR-csatlakozóval tervezték meg, ami lehetővé teszi a felhasználóknak a legújabb csúcskategóriás grafikus kártyák telepítését egyetlen 12+4 pines kábellel, megbízható és megszakítás nélküli áramellátást biztosítva. A PF3 sorozat egy 120 mm-es hidrosztatikus siklócsapágyas ventilátorral érkezik, amely kiváló hűtési teljesítményt és szinte hangtalan működést nyújt. A PSU egy intelligens ventilátor nélküli üzemmódot is támogat, hogy minimalizálja a zajt, így a ventilátor egészen addig nem kezd el forogni, amíg a terhelés nem haladja meg a 40%-ot, azonban egy fizikai kapcsoló is elérhető azoknak, akik jobban szeretik a ventilátor állandó forgását. Ami az összeszerelés minőségét illeti, ez kapja az egyik legnagyobb hangsúlyt. A beépített, 100%-ban kiváló minőségű, 105 °C-os japán elektrolit kondenzátorok garantálják a megbízhatóságot, míg a nagy teljesítményű, egysínes +12 V-os kialakítás megfelelően biztosítja a legnagyobb kompatibilitáshoz szükséges teljesítményt A PF3 Platinum sorozat szigorú elektromos előírásokat követ. A tápegység alacsony hullámzajú kialakítása biztosítja a stabil működést, és hosszabb ideig nyújt megbízhatóbb üzemelését a teljesítménykritikus alkatrészeknek. A fő sínek esetén a tápegység feszültségszabályozása legfeljebb plusz-mínusz 2 százalék. A Thermaltake arról is gondoskodik, hogy a tápegység legalább 17 ms-os tartási időt biztosítson, ami megakadályozza a rendszer újraindítását vagy leállását.
Ha a felhasználók egy kompakt és stabil, kiváló minőségű tápegységet keresnek, valamint frissíteni szeretnének a legújabb grafikus kártyákra, akkor érdemes egy pillantást vetniük a Toughpower PF3 Platinum sorozatú ATX 3.0 tápegységekre.

A Toughpower PF3 sorozat jellemzői
Villanyozd fel a következő generációs hardvereidet!
A következő generációs hardverek teljes támogatásáért a Toughpower PF3 Platinum sorozat (750  W/850 W/1050 W/1200 W) megfelel az ATX 3.0 szabványoknak, beleértve a PCIe Gen 5.0 12VHPWR-csatlakozót. A PF3 Platinum sorozat 80 PLUS Platinum hatékonyságot biztosít, emellett pedig kimagasló stabilitást, tartósságot és megbízhatóságot kínál.

Teljesen kompatibilis az Intel ATX 3.0 specifikációkkal
A Toughpower PF3 Platinum sorozat teljesen kompatibilis az Intel ATX 3.0 specifikációival, amely akár 200%-os túlteljesítést is támogat, 70%-os alacsony terhelés melletti hatékonyságot ér el, valamint megfelel a szükséges tápegység-időzítési szabványoknak is.

PCIe Gen 5.0 támogatás
A Toughpower PF3 sorozat GF3 egy 16 pines csatlakozóval érkezik, amely erőteljes és stabil teljesítményt kínál, így a tápegység biztosítja a következő generációs GPU-k natív támogatását.
A 12VHPWR-csatlakozón feltüntetett teljesítmény jelzi az ajánlott teljesítményt. (Az Intel tervezési útmutatója alapján) a PF3 750 W natív 16 pines (12VHPWR) PCIe-csatlakozója akár 300 W-os teljesítményt is képes biztosítani a PCIe 5.0 grafikus kártyáknak. (A PF3 850 W 16 pines kábelének maximális teljesítménye 450 W; az 1050 W-os és 1200 W-os modellek 16 pines kábelének maximális teljesítménye akár 600 W)

Arra tervezték, hogy megfeleljen a legújabb grafikus kártyáknak
Ahogy a grafikus kártyák energiafogyasztása megnövekedett, úgy nőtt az energiafelvételi igényük is.  A PF3 Platinum sorozatot úgy tervezték, hogy támogassa az NVIDIA és AMD grafikus kártyákat, és a különböző csatlakozásoktól függően biztosítsa azok tápellátását.

80 PLUS Platinum tanúsítvány
A 80 Plus Platinum tanúsítvány azt jelenti, hogy a Toughpower PF3 hatékonyan alakítja át az energiát, ami alacsonyabb teljesítményveszteséget és hőfelhalmozódást eredményez a tápegység belsejében.

Kompakt kialakítás 140 mm-es mélységgel
A Toughower PF3 Platinum sorozatot úgy tervezték, hogy a 140 (M) x 86 (H) x 150 (SZ) mm-es értékekkel kompakt legyen, így elegendő helyet biztosít a kábelmenedzsmenthez.

Okosabb és csendesebb
A 120 mm-es hidrosztatikus siklócsapágyas ventilátor használatával tökéletes egyensúlyt teremt a csend és a kiváló hűtés között. Ezenkívül a Smart Zero Fan móddal a ventilátor egészen addig nem kapcsol be, amíg a tápegység terhelése nem haladja meg a 40%-ot, ezzel minimalizálva a ventilátor zaját.

<30 mV-os alacsony hullámzaj
Csúcsminőségű összeállítás alacsony hullámzajjal. Minden hullámzaj kisebb mint 30 mV a +12, +5 vagy +3,3 V-os kimeneti feszültségeken 0 és 100% közötti terhelésnél, hogy stabil működést biztosítson és megóvja a teljesítménykritikus alkatrészeket a hosszú idejű megbízható működés fenntartásához.

Rendkívül szigorú feszültségszabályozás <±2%
Feszültségszabályozása szigorúbb az Intel szabványos +5% és -7%-os fő sínekre, valamint a ±10%-os a -12 V-os ágra vonatkozó értékeinél. A fő síneknél legfeljebb ±2%-ra állították, így folyamatos tiszta áramellátást biztosít a kivételes feszültségstabilitásnak köszönhetően.

17 ms-os és hosszabb tartási idő
Áramkimaradás esetén előfordulhat, hogy a számítógép leáll vagy újraindul. Az Intel követelménye legalább 16 ms, hogy elegendő idő legyen a pillanatnyi feszültségingadozások és az átmeneti áramkimaradások elleni védelemhez. Garantáljuk, hogy a PF3 sorozat 100%-os terhelés mellett is legalább 17 ms-os tartási időt biztosít a rendszer újraindítása vagy visszaállítása nélkül.

Stabilabb, mint valaha
A 100%-ban kiváló minőségű japán 105 °C/221 °F-os elektrolit kondenzátorok nagy tartósságot és a kimagasló stabilitást nyújtanak, miközben megbízhatóak maradnak.

Nagy áramerősségű +12 V-os egysínes kivitel és csúcskategóriás technológiák
Az erőteljes +12 V-os sín megfelelő teljesítményt nyújt a legjobb kompatibilitás fenntartásához. Az LLC-topológia és a DC-DC áramköri kialakítás stabil működést és fokozott feszültségszabályozást biztosít.

Teljesen moduláris kialakítás, alacsony profilú szalagkábelezés
Választható kábeleket kínál a felhasználóknak, miközben a rendszert előnyös feszültséggel látja el. Az alacsony profilú fekete szalagkábelek megkönnyítik a kábelmenedzsmentet, visszaszorítják azok zsúfoltságát és növelik a légáramlást a gépházon belül.

Intel C6/C7 üzemmódok támogatása
A PF3 sorozatot úgy optimalizálták, hogy az Intel processzorok minden generációjával együttműködjön a maximális energiatakarékosságért.

Elérhetőség és garancia
A Toughpower PF3 750 W/850 W/1050 W/1200 W Platinum – TT Premium Edition 2023 januárjában lesz megvásárolható a Thermaltake hivatalos kiskereskedelmi és forgalmazói globális hálózatán keresztül. A tápegységet a Thermaltake tíz év garanciával és a vállalat világszerte elérhető ügyfélszolgálati és műszaki támogatási hálózatával támogatja.

A Toughpower PF3 sorozat ajánlott fogyasztói ára:
750 W: 159,99 USD / 189,90 EUR
850 W: 179,99 USD / 209,90 EUR
1050 W: 209,99 USD / 249,90 EUR
1200 W: 249,99 USD / 274,90 EUR
(az árak régiónként eltérhetnek)

Ha szeretnél többet megtudni a Thermaltake Toughpower PF3 sorozatról, kérjük, látogass el a következő oldalakra:
PF3 750 W:
https://www.thermaltake.com/toughpower-pf3-750w-platinum-tt-premium-edition.html
PF3 850 W:
https://www.thermaltake.com/toughpower-pf3-850w-platinum-tt-premium-edition.html
PF3 1050 W:
https://www.thermaltake.com/toughpower-pf3-1050w-platinum-tt-premium-edition.html
PF3 1200 W:
https://www.thermaltake.com/toughpower-pf3-1200w-platinum-tt-premium-edition.html



A Thermaltake hivatalos weboldala és közösségi oldalai:
A Thermaltake hivatalos honlapja:http://www.thermaltake.com
Thermaltake Tt Community:http://community.thermaltake.com/
Thermaltake termékvideók:http://www.youtube.com/user/Thermaltakereview
Thermaltake Facebook rajongói oldal:https://www.facebook.com/ThermaltakeInc