A városi ingázás új stílusa

Tajpej, Tajvan – 2022. november 22. – A Thermaltake, a prémium hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka örömmel jelenti be legújabb TT100 hátizsákját, amelyet kifejezetten városi kerékpározáshoz és felfedezéshez terveztek. A TT100 hátizsák modern megjelenésű, tökéletesen illeszkedik a Brompton (nem elektromos változat) és Tyrell IVE modellekhez, továbbá megerősített biztonsági tulajdonságokkal, IP44-es cseppállósággal és német Fid-Lock mágneses rögzítővel érkezik.

Az esztétika, a funkcionalitás és a kerékpáros életmód szem előtt tartásával a Thermaltake megalkotta a TT100 hátizsákot, amely egyaránt alkalmas mindennapi használatra, városi ingázásra, és ami a legfontosabb, az életstílusod bemutatására. A teljesen párnázott és akár 17 hüvelykes laptop tárolására is alkalmas TT100 célja, hogy újradefiniálja a városi stílust, és minden eddiginél egyszerűbbé tegye mindennapjaidat. Ezenkívül a Thermaltake TT100 hátizsák jól illeszkedik a levehető alumínium táskatartó vázhoz is, amely problémamentesen helyezhető fel a Brompton (nem elektromos változat) és a Tyrell IVE modellekre.

Emellett a szélnek kitett terület jelentősen lecsökkent az egyedi kialakításnak köszönhetően, ezzel nagyobb hatékonyságot és használati élményt biztosítva. Ráadásul nagymértékben javítottuk az éjszakai biztonságot a lézerrel vágott mintázattal és a 3M fényvisszaverős nyomtatott díszítéssel a TT100 felületén, ami egyben sokkal biztonságosabbá teszi a sötétben történő közlekedést.

És még van tovább is! A TT100 Back IP44-szintű, többirányú cseppálló kivitelezéssel rendelkezik, így bármilyen időjárási körülmény között szárazon tartja az értékeidet. Ráadásul a német Fid-LOck V Buckle 25 mágneses rögzítőket használva a TT100 biztosítja a tökéletes illeszkedést a testedhez. A pántok belsejébe rejtett erős mágnesek megtartják a táskát kerékpározás közben, valamint minimálisra csökkentik a hátadról a kerékpárra való rögzítés idejét.

Kétségtelen, hogy a TT100 városi ingázáshoz és a város felfedezéséhez készült, amely nemcsak a modern ingázás új stílusát kínálja, hanem hihetetlen védelmet nyújt személyes tárgyaidnak az IP44-es cseppállósággal és egyéb biztonsági tulajdonságaival. Pluszként az összes tulajdonságot egy karcsú, elegáns, mégis megfelelő kialakításba csomagoltuk. Nézd meg magad!

A TT100 hátizsák főbb jellemzői:
A városi ingázás új stílusa
A Thermaltake TT100 hátizsák a modern dizájnt, a funkcionalitást és a tárolókapacitást ötvözi, amely tökéletesen hozza a városi ingázás és a kerékpáros életmód egy új megjelenését.

Vízálló kivitelezés
A táska anyaga 840D TPU-szövetből készült magas frekvenciás laminálási eljárással, emellett a vízállóságot is IP44-es többirányú cseppállósági szintre javítottuk.

Aerodinamikus megjelenés
Az egyedülálló éles szögű kialakítás lehetővé teszi a szélnek kitett rész csökkentését kerékpáron, így átvágja a szelet és visszaadja a használati élményt, valamint a közlekedésbiztonságot.

Lézerrel vágott mintázat és 3M fényvisszaverős nyomtatott díszítés
A szemet gyönyörködtető lézerrel vágott mintázat és a 3M fényvisszaverős nyomtatott díszítés a vágott felületen nagyban javítja az éjszakai tekerés biztonságát.

Intelligens és gyors átalakítás
A táska mellkaspántja német Fid-Lock V Buckle 25 mágneses rögzítőkkel érkezik, amelyek biztosítják, hogy a táska biztonságosan illeszkedjen a testhez. Erős mágneseket rejtettek el a pántokban, hogy azok a táskát kényelmesen tartsák a kerékpáron való utazás során, miközben minimálisra csökkentik a hátadról a kerékpárra való rögzítés idejét.

Alumínium merevítőkeret
Thermaltake TT100 hátizsák kivehető alumínium merevítőkerettel. Amellett, hogy jobb tartású szerkezetet biztosít, támogatja a Brompton (nem elektromos változat) és a Tyrell IVE modellekre történő rögzítést is.

Vigyél magaddal mindent!
A hátizsák hátulja teljesen párnázott, a laptoprekeszben pedig akár egy 17 hüvelykes laptop is elfér, amelyet karcmentesen tudsz tárolni. Belül egy kis belső zseb található cipzárral, 2 nagy zseb és pántok az egyéb apróságoknak. A Thermaltake TT100 minden igényt kielégít a mindennapi használat során.

Ha többet szeretnél tudni a Thermaltake TT100 hátizsákról, kérjük, látogass el ide: https://www.thermaltake.com/thermaltake-tt100-backpack.html

A Thermaltake hivatalos weboldala és közösségi oldalai:
A Thermaltake hivatalos honlapja: http://www.thermaltake.com
Thermaltake Tt Community: http://community.thermaltake.com/
Thermaltake termékvideók: http://www.youtube.com/user/Thermaltakereview
Thermaltake Facebook rajongói oldal: https://www.facebook.com/ThermaltakeInc