A NETGEAR Orbi 860 sorozat páratlan WiFi-teljesítményt és biztonságot kínál az otthonoknak világszerte

San José, Kalifornia, 2022. november 11. – A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), az emberek életének egyszerűsítésére és javítására tervezett díjnyertes csatlakoztatott termékek vezető gyártója bejelentette az Orbi termékcsalád legújabb tagját. Az Orbi 860 sorozat a díjnyertes Orbi 850 sorozatra épül. A legnépszerűbb megoldást egy 10 gigabites Ethernet-porttal tették jövőbiztossá, amely támogatja a multigigabites internetkapcsolatot is, továbbfejlesztett antennakialakítást használ a nagyobb WiFi-teljesítmény érdekében, valamint egy éves NETGEAR Armor™ előfizetéssel érkezik, amely egy automata pajzsot kínál az otthonoknak az internetes fenyegetésekkel szemben minden csatlakoztatott eszközön.

Az Orbi 850 sorozat (WiFi 6 AX6000 mesh rendszer RBK853) óriási sikerét követően az Orbi 860 sorozat a NETGEAR, iparágban vezető, WiFi 6 egész otthonra kiterjedő mesh WiFi kínálatát bővíti ki. Az elmúlt néhány év során a világjárványból adódóan hatalmas változások mentek végbe az internethasználatban, beleértve az otthonról végzett folyamatok drámai növekedését, köztük a munkát, bevásárlást, tanulást és közösségi életet. Mivel az internetszolgáltatók egyre gyorsabb multigigabites internetsebességet tesznek elérhetővé akár 10 gigabit/másodpercig, a hackerek pedig új, kifinomult kibertámadásokat hajtanak végre, a nagy teljesítményű és biztonságos WiFi mára elengedhetetlenné vált.

Ugyanaz a márka – új magasságokban
A NETGEAR legújabb WiFi 6 háromsávos és szabadalmaztatott, dedikált backhaul technológiájával érkező, nagy teljesítményű Orbi 860 sorozatú mesh rendszereket úgy tervezték, hogy minden szobában lassulás vagy töltés miatti várakozás nélkül, stabilan és maximális sebességgel működtessék a kapcsolatokat, így biztosítva a családoknak a háztartási igényekhez szükséges sávszélességet, még akkor is, ha 4K/8K streaming, Zoom konferencia és WiFi-hívás zajlik egyidejűleg a hálószobában, a pincében vagy éppen kint az udvaron. Olyan környezetben, ahol az otthonok több gigabites internetkapcsolattal (1,4-10 gigabit) csatlakoznak, és egyre több csatlakoztatott eszközt (átlagosan több mint 25) használnak, az új Orbi 860 sorozat a legjobb WiFi-élményt nyújtja a WiFi 5 és WiFi 6-eszközöknek. Ez előrelépés az Orbi 850-es sorozathoz képest az 1 gigabitről 10 gigabitre növelt internetkapcsolatnak és az új, szélesebb lefedettségű antennarendszernek köszönhetően

Az új Orbi RBK863 3-as kiszerelésű WiFi mesh rendszer akár 750 négyzetméter lefedettséget biztosít (50-nel több, mint a 850-es sorozat esetén), maximum 6 Gbps WiFi-sebességgel1 és 100 csatlakoztatott eszköz egyidejű támogatásával. Ez a lefedettség pedig egyszerűen kibővíthető további Orbi RBS860 műholdakkal. Az iparágban vezető teljesítmény és a szélesebb lefedettség eléréséért a NETGEAR szabadalmaztatott, dedikált backhaul WiFi-technológiát és antennakialakítást alkalmaz. Az exkluzív háromsávos mesh rendszer a NETGEAR úttörő innovációjával kevesebb megszakítással biztosítja a gyors sebességet a csatlakoztatott WiFi-eszközök számának növekedésének ellenére.

„Amikor 2016-ban bemutattuk a zászlóshajó Orbi termékcsaládunkat, új mércét állítottunk fel a gyorsabb sebességgel, nagyobb kapacitással és a kibővített lefedettséggel a csatlakoztatott otthoni termékek számára a szabadalmaztatott háromsávos mesh kialakításunkkal” – nyilatkozta David Henry, a NETGEAR csatlakoztatott otthoni termékeinek és szolgáltatásainak elnökigazgatója. „Új Orbi 860 sorozatunkat úgy terveztük, hogy továbbra is teljesítse a kiváló WiFi-ígéretét. Elegendő kapacitást biztosít a nagyobb sebességű bejövő internetkapcsolatokhoz, akár 10 gigabitig, így több eszközt és még nagyobb WiFi-lefedettséget támogat, mint az Orbi 850-es sorozat. Ráadásul az iparág egyik legjobb internetbiztonsági szolgáltatásával párosítjuk, hogy segítsünk ügyfeleinknek minden otthoni WiFi-eszközük védelmében, beleértve a laptopokat, telefonokat, tableteket, hangszórókat, kamerákat, bébiőröket, televíziókat, lámpákat, lámpakapcsolókat és más eszközöket.”

Műszaki adatok:

• Gyorsabb sebesség WiFi 6-tal – A WiFi 6 négyszer akkora sebességet, kapacitást és sávszélességet kínál, mint a WiFi 5. Kategóriájában a legjobb teljesítményt kapod tevékenységtől vagy eszköztípustól függetlenül.
• Még akkor is stabil marad, ha több eszköz csatlakozik – Élvezd a kiegyensúlyozott csúcssebességet és a nagy teljesítményt akár 100 eszközön 750 négyzetméteres területen az Orbi szabadalmaztatott háromsávos mesh router-szatellit WiFi-kapcsolatával!
• 20%-os WiFi-teljesítménynövelés exkluzív antennatömbös kialakítással – Az egyedülálló WiFi-optimalizálással és az új, továbbfejlesztett antennarendszerrel az Orbi 860 rendszer nagyobb hatótávolságot és sebességet biztosít, mint az Orbi 850 sorozat.
• Multigigabites sebesség 10 GbE porttal – A 10 gigabites porttal használhatod a legújabb kábel- és optikai szolgáltatásokat 1 Gbps-től akár 10 Gbps-ig, továbbá a jobb teljesítményért vezetékes eszközeidet csatlakoztathatod a routeren és a szatellit(ek)en egyaránt elhelyezett négy-négy 1 gigabites Ethernet-port valamelyikéhez.
• Zökkenőmentes WiFi több eszközön – Mondj búcsút a lassú kapcsolatoknak! A WiFi 6 sokkal hatékonyabbá teszi a sávszélesség-megosztást és megakadályozza a csatlakozási késleltetést.
• Dedikált backhaul – Ellentétben a megosztott backhaullal érkező versenytársakkal, az Orbi szabadalmaztatott dedikált backhaulja a routert egy dedikált WiFi-útvonalon köti össze a szatellitekkel, amit kizárólag a router és a szatellitek közötti kommunikációra használnak, míg versenytársak megosztják ezt a kapcsolatot, miközben más csatlakoztatott eszközökkel kommunikálnak. Ez a dedikált backhaul-kialakítás rendkívüli sebességet biztosít az otthonodban minden eszközödön. A kapcsolatok folyamatosan stabilak maradnak.
• Orbi® App – Könnyedén beállíthatod WiFi-rendszered, távolról vezérelheted a hálózatod, bármilyen eszközön szüneteltetheted az internetet, nyomon követheted az adathasználatot, és még megannyi más dolgot is csinálhatsz.

Beépített biztonság és szolgáltatások
A teljes nyugalomért, az Orbi 860 sorozat egy egyéves NETGEAR Armor előfizetéssel érkezik, amely megvédi a csatlakoztatott otthoni eszközöket az online fenyegetésektől. A hagyományos végponti víruskereső termékektől eltérően a NETGEAR Armort beépítették a routerbe egy átfogó biztonsági megoldásként az internetre továbbított és az onnan érkező tevékenységek figyelésére. Megvédi a számítógépeket, a biztonsági kamerákat, a bébiőröket és más IoT-eszközöket, megjelöli a külső fenyegetéseket, miközben szükségtelenné teszi több különböző biztonsági előfizetés vagy szoftver használatát. Ezenkívül útközbeni védelmet és VPN-t is biztosít a telefonoknak és a laptopoknak. Az Armor egy erős és hatékony „kétoldalú ajtózárként” működik bármilyen otthoni hálózaton.

A legjobb 10 gigabites WiFi 6 router
A NETGEAR egy önálló Orbi útválasztót (RBR860S) is kínál azoknak, akik kisebb házakban vagy lakásokban élnek, és a legjobb WiFi-teljesítményre, valamint rugalmasságra vágynak, ráadásul könnyedén ki is bővíthetik azt Orbi meshre, ha az igényeik változnának. Az ikonikus fehér Orbi RBR860S router már elérhető a NETGEAR.com oldalon.

Az Orbi 860 sorozatú mesh rendszerek és a műholdak fehér és fekete színben is kaphatók, így elegáns és nem feltűnő kiegészítői lesznek az otthoni dekorációnak. A rendszer egyelőre kizárólag az Egyesült Államokban érhető el a NETGEAR.com webhelyen.

Árazás: Orbi 860 sorozat
• RBK863S: Router és 2 szatellit – 3-as kiszerelés, 1099,99 USD MSRP
• RBS860: 1 szatellit – 429,99 USD MSRP
• RBR860S: 1 router – 429,99 USD MSRP