Harc a legjobbért!

2022. augusztus 15. Tajpej, Tajvan – Tajvan legnagyobb moddingversenye, a 2022 Thermaltake CaseMOD Invitational 1. évada visszatért! A Thermaltake, a CaseMOD közösség vezető márkája idén is büszkén hívja meg a világ nyolc legjobb modderét az Egyesült Államokból, Kínából, Görögországból, Indiából, Dél-Koreából, a Fülöp-szigetekről, Thaiföldről és az Egyesült Királyságból, hogy idén is összemérjék tudásukat. A verseny során a résztvevők a Tt-hitelesítésű folyadékhűtő alkatrészeket, distro plateket, WaterRAM/ToughRAM memóriamodulokat és Toughpower PF1 ARGB 1200W Titanium intelligens tápegységet használnak a Tower 500 közepes toronyházba épített alkotásaikhoz!  

Ezúttal a legújabb Thermaltake ARGB-szoftver (a NeonMaker) segítségével a modderek lehetőséget kapnak arra, hogy a Riing Quad ventilátorokat a NeonMaker szoftverrel személyre szabják és egyedi világítási effektekkel egészítsék ki rendszereiket. A moddereknek ismét kreativitásukkal és egyediségükkel kell felhívniuk magukra a figyelmet, ezzel növelve szavazataik számát. Ne felejtsd, a te szavazatod is számít! Csatlakozz a Tt Community fórumához, szavazz és szurkolj a kedvenc modderednek! A mobiltelefonos felhasználók a Tt MOD alkalmazást is használhatják. Az alkalmazással a felhasználók nyomon követhetik a versenyt és bármikor, bárhol csatlakozhatnak a heti szavazásokhoz. Mindezek mellett a szavazók hihetetlen ajándékokat is nyerhetnek a Thermaltake-től és a verseny szponzoraitól, beleértve az Intelt, az ASRockot, a ROG-ot, a Seagatet, a TT Premiumot, a Tt eSPORTSot és LUXA2-t. A Thermaltake emellett összesen 15 000 USD értékű pénznyereményt fog a legjobb 3 modder számára kiosztani.  

A nyertesek listáját 2022. december jelentik be.  

További információkért, kérjük, látogass el az esemény oldalára

További információ a 2022-es Thermaltake RAM MOD Invitational 1.évadáról 

CaseMOD a Tower 500 közepes toronyházzal  

A Tower 500 egy vertikális kialakítású számítógépház, melynek három oldalán 4 mm-es edzett üveglapok találhatók a panorámás látvány biztosításáért, valamint két beépített 120 mm-es ventilátorral érkezik. Ez a ház akár 12×12 hüvelykes E-ATX-alaplapokat is támogat, így átfogó rugalmasságot biztosít a továbbfejlesztett bővítési lehetőségekhez. Emellett egy külön megvásárolható LCD-panelkészlettel is párosítható, amely egy 3,9 hüvelykes LCD-kijelzővel érkezik a számítógép vizuális effektusainak maximalizálásáért. További információ: 

https://www.thermaltake.com/the-tower-500-mid-tower-chassis.html 

CaseMOD a NeonMaker szoftverrel 

A NeonMaker nemcsak különféle előre beállított fényeffekteket nyújt, hanem segíti a felhasználókat abban, hogy minden egyes LED-izzó esetén módosíthassák a fényhatásokat az egyedi testreszabás lehetőségek biztosításáért.  A NeonMaker-szoftver letöltéséhez, kérjük, látogass el a https://lightmix.thermaltake.com/index.htmloldalra.

Ha szeretnél többet megtudni a NeonMaker-szoftver funkcióiról, kérjük látogass el a https://www.youtube.com/watch?v=Cf-eho_nXO0&feature=youtu.be oldalra.

CaseMOD a Riing Quad ventilátorral 

A Riing Quad radiátor ventilátort csendes működésre tervezték, továbbá négy egymástól független LED-gyűrűvel rendelkezik, amelyek összesen 54 LED-ből épülnek fel és 16,8 millió színkombinációt támogatnak. A Riing Quad testreszabási lehetőségei szinte végtelenek a NeonMaker-szoftver és a TT RGB PLUS ökoszisztéma segítségével. A Thermaltake Riing Quad ventilátorok 120 és 140 mm-es, fekete és fehér kivitelezésű változatokban kaphatók. További információ: www.thermaltake.com/riing-quad-14-rgb-pradiator-fan-tt-premium-edition-3-pack.html 

Támogatóink 

Az idei évadhoz is rengeteg támogató csatlakozott: a ROG a ROG Strix Radeon™ RX 6750 XT OC Edition 12GB GDDR6 grafikus kártyákat, az Intel a Core i9 12900K processzorokat, az ASRock Z690 Steel Legend WiFi 6E-alaplapokat, a Seagate pedig a FireCuda® SSD-ket biztosítja a moddereknek. 

Találkozz a modderekkel: 

Leo Liao, egy modder Kínából. A BRO split vízhűtés megalkotója, 2018-ban országos installációs bajnokságokat nyert meg a Douyu Carnival Zanji Competition és az EVGA & Mengchuang International offline versenyeken. 

George Antonopoulos, egy modder Görögországból. Ő egy professzionális PC-modder Athénból, aki egyedi vízhűtési megoldásokra és keménycsöves hűtésekre szakosodott. Munkái megismeréséhez, kérjük, látogass el az Instagram-oldalára: @Overchilled_pcbuilds. 

Vinay Agrawal, egy modder Indiából. Legelső PC-je összeállításából inspirálódva PC-ket kezdett el építeni a barátainak, végül Gamerz Nation néven saját céget alapított, amely PC-k összeállítására szakosodott. „Filozófiám a moddinggal kapcsolatban mindig az, hogy megőrizzem a toronyház eredetiségét és javítsam a praktikusságát.” 

Jony Cho, egy modder Dél-Koreából. Az 52PC SYSTEM SHOP-ot vezető Jony Cho mindig is lelkesedett a csúcskategóriás PC-rendszerek és az egyedi PC-k iránt. Az 52PC SYSTEM SHOP képviseletében Jony Cho vizualizálja ötleteit és egy eredeti alkotást fog készíteni a toronyházból. 

Samuel Callanta, egy modder a Fülöp-szigetekről. 2015 óta digitális művész, emellett szintén 2015-től foglalkozik moddinggal. Utóbbi iránti szenvedélye gyorsan művészetének kifejezésmódjává vált, most pedig bizonyítani szeretné mesterségbeli tudását. 

Krittanon Kidprasert, egy modder Thaiföldről. A PC-játékok és a korszerű hardverek nagy rajongójaként 2013-ban kezdte elsajátítani a folyadékhűtések és a PC-modding praktikáit. „Sosem fogy el az inspirációm és a szenvedélyem. Mindig igyekszem fejleszteni a képességeimet, hogy versenyképes maradjak!” 

Andrew Makin, egy modder az Egyesült Királyságból. Andrew, aki több mint 20 éve épít PC-ket, korábban már a Thermaltake UK CaseMod Challenge győztese is volt, amelyet az ISAC-projekttel nyert meg. Jelenleg a bit-tech.net és a Custom PC Magazine tesztelőjeként dolgozik.  

Tristin Pivnick, egy modder az Egyesült Államokból. Tristin a Designs By IFR YouTube-csatorna társvezetője, aki már több éve foglalkozik professzionálisan PC-k építésével. A PC-építés hobbiból a karrierjévé vált, ez pedig arra ösztönzi, hogy még mélyebbre merüljön a számítógépek tervezésében és a fotózásában. 

Hogyan tudsz szavazni? 

A szavazást a Tt Community fórumon rendezik meg, ahol a szavazatoddal értékes nyereményeket zsebelhetsz be. Asztali számítógépen és mobiltelefonon egyaránt tudsz voksolni. A Thermaltake Tt MOD alkalmazása a mobil felhasználóknak készült, hogy azonnal láthassák a verseny legfrissebb információit és csatlakozzanak a szavazáshoz. A közösség tagjai 25%-kal, a Thermaltake 25%-kal, más szakértő modderek 25%-kal, végül pedig az esemény szponzorai 25%-kal járulnak hozzá a végeredményhez. 

A TT Community platform(http://community.thermaltake.com/) minden felhasználó számára nyitott. Örülünk, ha köreinkben köszönthetünk téged is, ahol fontos információkat és tapasztalatokat oszthattok meg egymással. Véleményeddel és ötleteiddel Te is segítheted munkánkat, hogy jobban megismerhessük elvárásaidat szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban. Ne habozz, regisztrálj és szavazz kedvenc modderedre! 

A Thermaltake hivatalos és közösségi oldalai: 

A TT Premium hivatalos weboldalai: