2022. augusztus 8. – Vezető gamer márkaként az MSI nemcsak a leginkább magával ragadóbb játékélmény nyújtja, de ezt az élményt szeretnék mindenhova kiterjeszteni. Az MSI örömmel jelentette be legújabb együttműködését az egyedülálló Animaze-zel. A Metaverzum felfedezéséhez egy avatárra is szükség van, erre pedig a legjobb megoldást az Animaze jelenti. Az MSI ezt az exkluzív Animaze szoftver mellékelésével teszi lehetővé. Változz át egyedi karaktereddé a konferenciaalkalmazásokban vagy éppen streamelés közben! 

Az MSI laptopod mellé most ingyenes Animaze Plus előfizetés jár 

Ha MSI laptopot használsz, szerencsés vagy! Nemcsak 2 exkluzív MSI avatárt használhatsz, beleértve Lucky-t, a sárkányt és a Mennydörgésmadarat, hanem egy 24 USD értékű, 6 hónapos Animaze Plus előfizetést is kapsz ingyen. 

Kompatibilitás 

Népszerű konferenciaalkalmazások, mint például a Google Meet, a Microsoft Teams, a Zoom, a Cisco Webex, a Discord, valamint a streaming alkalmazások, mint az OBS, az Xsplit és az NVIDIA Shadowplay egyaránt támogatják a digitális Animaze avatárokat. 

MSIMeta-Readylaptopok 

Az MSI legújabb laptopjai Meta-Ready tanúsítvánnyal érkeznek, ami garantálja a Metaverzum zökkenőmentes létrehozását vagy felfedezését. Az exkluzívan mellékelt Animaze szoftverrel egy lépéssel közelebb kerülhetsz a Metaverzumhoz. 

Csatlakozz a Metaverzumhoz! 

Az Animaze segítségével akár már ma csatlakozhatsz a Metaverzumhoz. Mindössze annyit kell tenned, hogy ellátogatsz az MSI promóciós weboldalára és letöltöd az Animaze-t. 

https://www.msi.com/Landing/Animaze 

MSI GAMING: https://www.msi.com/

MSI Facebook: https://www.facebook.com/MSIGaming

MSI Instagram: https://www.instagram.com/msigaming/

MSI YouTube: https://www.youtube.com/user/MSIGamingGlobal

MSI Twitter: https://twitter.com/msitweets 

Iratkozz fel az MSI RSS-hírcsatornákra awww.msi.com/rsswebhelyen, hogy azonnal értesülj a legújabb hírekről!