A SteelSeries a Nongshim RedForce hivatalos perifériatámogatója lesz

2022. július 20., Szöul | Chicago – A SteelSeries,a gamer és esport perifériák vezető gyártója bejelentette új partnermegállapodását a Nongshim RedForce-szal, a professzionális koreai League of Legends esport csapattal.

A partnermegállapodás értelmében a SteelSeries a Nongshim RedForce hivatalos perifériatámogatójává válik, és olyan termékeket biztosít a csapatnak, mint a díjnyertes Arctis headset termékcsalád, valamint a gyártó további egereinek, billentyűzeteinek és egérpadjainak sorozata. A két márka marketingkezdeményezések, online és offline események, élő közvetítések és promóciós tartalmak terén is együttműködik majd.

„Az esport rohamos térnyeréséből adódva különösen örülünk annak, hogy egyesítjük erőinket a SteelSeries-zel, a gamer felszerelések piacának egyik globális vezetőjével” – nyilatkozta Oh Ji-hwan, a Nongshim RedForce vezérigazgatója. „A SteelSeries-zel és kategóriájukban vezető termékeikkel együtt elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az elit teljesítményünkkel megfeleljünk rajongóink elvárásainak.”

A SteelSeries az az eredeti esport márka, amely 2002 óta folyamatosan köt partnermegállapodásokat a világ vezető professzionális esport csapataival. A SteelSeries és a profi esport csapatok közötti kapcsolat túlmutat az egyszerű szponzoráción. A SteelSeries együttműködik professzionális játékosokkal és csapatokkal a teljes folyamat során, a termékkoncepciótól kezdve a tervezésen és a tesztelésen át egészen az ellenőrzésig, hogy a folyamatosan fejlesztésekkel a legjobb gamerfelszerelést tudják bevezetni a piacra.

A Nongshim RedForce League of Legends esport franchise csapata hivatalosan 2020-ban alakult meg. Kemény játékstílusuknak köszönhetően már most nagy figyelmet kaptak az esport rajongók körében. Elképesztő eredményeket értek el: másodikok lettek a 2021-es KeSPA kupán Ulsanban, amely a csapat első hivatalos tornája volt az alapításuk óta, ugyanabban az évben pedig az összes rájátszási szezonra is bejutottak az LCK-ban. A SteelSeries-zel történő együttműködés várhatóan segíteni fogja őket abban, hogy még jobb teljesítményt érjenek el a 2022-es LCK nyári szezonjában.

Ez a partnermegállapodás lehetővé teszi a SteelSeries számára, hogy a Nongshim RedForce-szal közösen végzett különféle marketingaktivitásokon keresztül népszerűsítsék páratlan technológiai és innovációs történetüket. Ezenkívül a SteelSeries azt is tervezi, hogy a partnermegállapodási keretein és idején belül új termékismertető tartalmakat tesz majd közzé.