2022. július 6. – Az MSIa gaming- és alkotói laptopok innovatív gyártója – a 12. generációs HX-sorozatú megújult laptopjaival új szintre emeli a teljesítmény mércéjét a gamer laptopok kategóriájában. Ebből a kínálatból a Raider GE sorozat megújult külsejével, nagy teljesítményével és lenyűgöző OLED-kijelzőjével emelkedik ki. 

Megújult külső 

Az új Raider GE sorozatot teljesen újra tervezték. A felső borításon oldalt egy hatalmas MSI logó található, ami nagyon stílusos, mégis elegáns. Az alsó borítás kialakítása is megváltozott. A váz nagy része alumíniumból készült, amely nagyon tartós és remek minőséget garantál a laptopnak. 

Kiemelkedő teljesítmény 

A kiemelkedő teljesítmény mindig is a Raider GE legfőbb erőssége volt. A továbbfejlesztett Raider a legújabb 16 magos Intel Core i9 HX-processzorral és az exkluzív Cooler Boost technológiával eléri az akár 150 wattos maximális turbóteljesítményt, ami példátlan teljesítményt jelent. Emellett a Raider csúcsminőségű grafikus teljesítményére is számíthatsz! Az exkluzív OverBoost technológiával a Raider GE67 HX laptopba szerelt NVIDIA RTX 3080 Ti GPU mindennél jobb 175 wattos teljesítményt ígér. Ez a processzor 75 wattos értékével kombinálva 250 wattos teljesítmény megosztását jelenti a CPU és a GPU között, ami igazán elképesztő. 

Csúcsminőségű kijelző 

Kiemelten fontos, hogy egy gamer laptopba prémium minőségű kijelző kerüljön, hiszen ez a nagy teljesítmény utolsó mérföldköve, ahol a lenyűgöző látvány megszülethet – ez az oka annak, hogy az új Raider ragyogni fog az iparágban. A vadonatúj Raider GE67 HX a világ első laptopja, amely a Samsung QHD 240 Hz-es OLED-kijelzőjével érkezik, ami jelenleg a legjobb kijelző gamer laptopokhoz. Nemcsak megfelel a felbontás és a frissítési gyakoriság közötti egyensúlynak, hanem az OLED-panelekre jellemző csúcskategóriás képminőségét is biztosítja (szupermagas 1 000 000:1 kontrasztarány, széles DCI-P3 100%-os színlefedettség és rendkívül alacsony, 1 ms-os válaszidő). Ezenkívül VESA DisplayHDR 600 True Black hitelesítést is kapott, így több mint ezer játéknál élvezheted a Windows 11 Auto HDR-funkcióját.     

Sokoldalú csatlakozási lehetőségek 

A sokoldalú I/O port az új Raider GE másik fénypontja. A tápcsatlakozó mellett a laptopon található egy Thunderbolt 4, egy USB 3.2 Gen 2 Type-C port DP-kimenettel, egy USB 3.2 Gen 2 Type-A, két USB 3.2 Gen1 Type-A port, egy HDMI 2.1 kimenet, 2,5 GbE RJ-45 Lan, egy teljes méretű SD-kártyaolvasó és egy kombinált audiocsatlakozó is. Gyakorlatilag bármilyen játékhoz vagy multitaskinghoz szükséges eszközt csatlakoztathatsz, beleértve a perifériákat, a külső tárolókat vagy épp extra monitorokat, ami elég kényelmes. 

Kapcsold be a diszkrét grafikus módot! 

Bebizonyosodott, hogy a dedikált grafikus egység, mint fő videókimeneti forrás, jobb teljesítményt nyújt a játékokban. A Raider GE laptopok diszkrét grafikus módot biztosítanak – úgynevezett MUX-kapcsolót, amivel a dedikált grafikus egységet állíthatod be a fő videókimeneti forrásnak. Csak lépj be az MSI Centerbe engedélyezd ezt a beállítást! 

Az új Smart Auto funkció 

A választható teljesítményprofilok mellett megérkezett az új Smart Auto funkció is, amely automatikusan extrém módba vált, ha olyan teljesítményigényes alkalmazásokat futtatsz, mint a játékok, így gond nélkül magával ragadó játékélményt nyújt. Akár külön is meghatároztathatod az extrém módban futtatni kívánt alkalmazásokat is, például videószerkesztő szoftvereket. 

Animaze: a metaverzum-élmény 

A Raider GE egy Meta-ready laptop, ami azt jelenti, hogy számíthatsz rá a metaverzum feltárása vagy létrehozása során. Hogy belekóstolhass a metaverzum-élménybe, az MSI összefogott az Animaze-zel. Ez egy olyan szoftver, amely lehetővé teszi, hogy digitális avatárokat használj streamek vagy online találkozók során az olyan népszerű alkalmazásokban, mint a Zoom vagy a Teams. Az Animaze kínálatába az MSI további két exkluzív avatárja is bekerült. A szoftver már elérhető a Steam kínálatában. 

A legújabb Raider GE nemcsak megújult külsővel érkezik, hanem kiemelkedő teljesítménnyel, amely ismét újabb szintre emelte a modern gamer laptopok mércéjét, így a laptop még magával ragadóbb játékélményt és multitaskingot ígér. A Raider GE67 HX 240 Hz-es QHD OLED-kijelzőjének köszönhetően a hatalmas teljesítményhez leglenyűgöző látvány társul, amivel megint csak kiemelkedik a hagyományos gamer laptopok közül. A Raider sokoldalú csatlakoztathatóságnak köszönhetően könnyedén kiépítheted a saját gamer- vagy multitasking központodat. Ha a kompromisszummentes teljesítményre és csúcsminőségű kijelzőre vágysz egy laptop formájában, akkor a legújabb Raider GE lesz a legjobb választás számodra! 

MSI Twitch:     twitch.tv/msigaming

MSI GAMING: https://www.msi.com/

MSI Facebook:  https://www.facebook.com/MSIGaming

MSI Instagram: https://www.instagram.com/msigaming/

MSI YouTube:  https://www.youtube.com/user/MSIGamingGlobal

MSI Twitter:      https://twitter.com/msitweets
Iratkozz fel az MSI RSS-hírcsatornákra ahttps://www.msi.com/rsswebhelyen, hogy azonnal értesülj a legújabb hírekről!