2022. június 27. – A mai modern, felgyorsult világban a laptopok munkára történő használata teljesen mindennapossá vált, egyesek pedig sok esetben külön laptopokat tartanak fenn munkavégzésre és otthoni szórakozásra. Azonban ilyenkor általában a kettő vagy több laptophoz nem használható ugyanaz a töltő, hiszen minden gyártó eltérő szabványok alapján készülő csatlakozófejeket használ az egyes készülékeihez. Az FSP, a megbízható áramellátási megoldások egyik vezető gyártója erre a problémára válaszolva kifejlesztette az NB PRO és NB Slim PRO adaptereit, amelyek cserélhető csatlakozófejjel érkeznek, hogy támogassák az eltérő márkák laptopjait.  

FSP NB PRO 45/65/90 W 

A háromféle kapacitással is elérhető FSP NB PRO adapterek több mint 88%-os hatékonysággal működnek. A kompakt méretű adapter továbbá megfelel az IEC/EN 62368 biztonsági előírásoknak, emellett teljes körű védelemmel rendelkezik, beleértve a túlfeszültség-, túláram-, túlteljesítmény-, túlmelegedés- és rövidzárlat-védelmet. Az FSP NB PRO sorozatú adapterek mellé 9 cserélhető töltőfej jár, így kompatibilis a legtöbb laptopmárka népszerű készülékeivel. 

FSP NB Slim PRO 120 W 

A 120 W-os kapacitású FSP NB Slim PRO vastagsága közel fele akkora, mint a hagyományos megoldásoké, miközben több mint 88%-os energiahatékonyságot tart fenn, valamint megfelel a DoE level VI & Coc Tier 2 előírásoknak. Az NB Pro adatperrel ellentétben a nagyobb teljesítményű megoldás 10 cserélhető töltőfejjel érkezik, így bővített kompatibilitást nyújt az eltérő márkájú laptopok támogatásához. A vékony kialakításából adódóan egyszerűen hordozható és nem foglal túlzottan nagy helyet a táskákban, ami különösen hasznos az olyan megoldásokkal szemben, amelyeknél az elektromos hálózati kivezetést közvetlenül a tápegység végére illesztették. Az FSP Slim PRO szintén teljes körű védelemmel rendelkezik, beleértve a túlfeszültség-, túláram-, túlteljesítmény-, túlmelegedés- és rövidzárlat-védelmet. 

A legjobb minőségű komponensek 

Több mint 20 éves tapasztalatának köszönhetően az FSP Group különösen ügyel arra, hogy csak a legjobb minőségű komponenseket használják tápellátási megoldásaikban, melyeket hosszú tesztelések folyamatát követően választanak ki minden egyes termékhez. Mindemellett az FSP szigorú tesztek alá veti az összes elkészült terméket, hogy meggyőződjenek annak megfelelő minőségéről és biztonságáról. 

Egyedi megoldások testre szabható lehetőségekkel 

Az FSP az elmúlt évek során több különböző adapter gyártásával is elkezdett foglalkozni, beleértve az U3 és N3 sorozatú kompakt adaptereket, a kis teljesítményű fali adaptereket, valamint az USB Type-C/PD töltőket is. Az FSP továbbá átfogó szabvány alapú termék és mikrotestreszabási szolgáltatásokat nyújt minden termékéhez. 

További információ: 

A hivatalos oldal: www.fsp-group.com

Az FSP márkás termékek weboldala: www.FSPLifestyle.com

Facebook: www.facebook.com/FSP.global

LinkedIn: www.linkedin.com/company/fsp-technology-inc

Youtube: www.youtube.com/user/PowerNeverEnds