2022. június 23. – A Garett Electronics, a lengyel okosóra és szépségápolási termékek vezető és többszörösen díjnyertes gyártója bemutatta legújabb unisex óráját, a Garett Actiont. Az új Action okosóra modern, keskeny kijelzővel és tokozással érkezik, a vékonyabb kivitelezésből és az óralaphoz kapcsolódó szilikonszíjakból adódóan pedig kiváló választást jelent sportoláshoz. A Garett Action a visszafogott stílust kedvelő aktív sportolók vagy az egészséges életmódod követő felhasználók legjobb választása! 

IP68-hitelesítés 
A kifejezetten sporthoz tervezett kivitelezéshez alkalmazkodva az óra IP68-hitelesítéssel érkezik, így ellenáll a legkülönfélébb környezeti viszonyoknak, emellett még felszíni úszásra is alkalmas, hogy szinte bármilyen körülmények között használhasd. 

Eltérő sportüzemmódok 
A karóra speciális sportüzemmódokra képes, így több eltérő sportágban képes mérni a teljesítményed, beleértve a futást, a kerékpározást, a jógát, a kosárlabdázást, az elliptikus trénerek használatát, valamint más egyéb gyakorlatok figyelésére is alkalmas. Miután befejezted az edzésed, ellenőrizheted, hogy adott idő alatt hány kalóriát égettél el, valamint visszanézheted a futás vagy gyaloglás közben megtett távolságot is. A telefonos társalkalmazással pedig folyamatosan szinkronizálhatod órád méréseit iOS vagy Android készülékeiddel, hogy a nagyobb képernyőn könnyebben elemezhesd az eddig elért eredményeidet. 

Cikluskövetés 
A külön bekapcsolható menstruációs cikluskövetés kifejezetten hasznos, ugyanis értesíti a felhasználókat a menstruáció kezdete előtti időszakban, hogy megakadályozza a kellemetlen meglepetéseket.  

Segít megőrizni az****egészséged 
Az idősek és az egészséges életmódot követő fit felhasználók egyaránt használhatják a beépített pulzus- és vérnyomásmérőt az egyes értékek megtekintésére. A karóra emellett pulzoximétert is kapott, melynek segítségével ellenőrizheted az oxigénszint mértékét a tested artériás rendszerében. Ezek a funkciók kiváló választássá teszik a Garett Action okosórát azok számára, akik szeretnének továbbra is egészségesek és fittek maradni. 

Alvásfigyelés és hidratációs emlékeztető 
A megfelelő közérzet, valamint az alakod és az egészséged megőrzéséhez naponta minimum 2 liter folyadék bevitele szükséges. Azonban, ha a napi teendőid közben gyakran feledkezel meg a folyadékbevitelről, akkor a Garett Action okosóra könnyedén segíthet neked! Az óra a nap folyamán több értesítést is küld, hogy ne feledkezz meg a hidratációról. Az okoskiegészítő emellett az alvásminőség ellenőrzésében is segít és figyelmeztet, ha az alvási fázisaid alapján túl keveset aludtál az éjjel. 

Elérhetőség 
A Garett Action okosórák hamarosan elérhetővé válnak Magyarországon is. A naprakész árazással kapcsolatban, kérjük, keresd fel a Garett hivatalos viszonteladóit, valamint a márka helyi PR- és marketing képviseletét. 

Termékoldal: https://garett.com.pl/en_US/p/Smartwatch-Garett-Action-black/1683