A ZOWIE csatlakozik a VCT EMEA-hoz, mint hivatalos kijelzőgyártó partner a 2022-es szezon hátralévő részében!

2022. június 20. – Miközben a VCT Stage 2 Challengers EMEA már zajlik, és az EMEA Last Chance selejtezők is a láthatáron vannak, a BenQ/Zowie – a professzionális esport kiegészítők gyártója, amely hosszú és sikeres múltra tekint vissza az FPS esportban – örömmel jelenti be, hogy csatlakozik a VALORANT Champions Tour EMEA-hoz a 2022-es szezon hivatalos kijelzőgyártó partnereként. 

A ZOWIE minden héten bemutatja a VCT EMEA régió 5 legjobb mérkőzését, összefoglalva a VCT EMEA Challengers Stage 2 és a VCT EMEA Last Chance selejtező legkülönlegesebb pillanatait. A ZOWIE együttműködésével összeállított top 5-öt a VCT EMEA hivatalos közösségi csatornáin teszik közzé, emellett továbbra is különleges témákat dolgoznak fel minden epizódban. 

„Ez egy kivételes lehetőség a számunkra, ezért izgatottak vagyunk, hogy egy ilyen nemzetközi eseményen kezdhetjük meg ezt az együttműködést a Valoranttal és a Riot Games-szel” – mondta Steve Chu, a BenQ Europe elnöke. „Az eSport monitorok piacán erős pozíciót elfoglaló vállalatként hiszünk abban, hogy ZOWIE termékeink extra előnyöket biztosítanak a játékosoknak világszerte az olyan különleges funkcióinkkal, mint például a DyAc⁺™ technológia és az XL Setting to Share™.” 


„Örömmel üdvözöljük a ZOWIE-t a VCT EMEA hivatalos kijelzőgyártó partnereként a 2022-es szezon hátralévő részében” – mondta Christian Sponziello, a Riot üzletfejlesztési- és együttműködésekért felelős menedzsere. „Alig várjuk, hogy szorosan együttműködhessünk és kiemelhessük a VCT EMEA Challengers Stage 2, valamint a VCT EMEA Last Chance selejtezők legjobb pillanatait a ZOWIE Top 5 sorozatában.

Nagy örömünkre szolgál, hogy egy ilyen jól ismert szervezetet üdvözölhetünk a VCT EMEA Circuit eseményen, és alig várjuk, hogy megünnepelhessük csapataink kiemelkedő pillanatait, amikor a VCT Masters 2 és a VCT Champions ligában is megküzdenek a helyezésekért az év további részében.”

Ha szeretnél naprakész lenni a VCT EMEA Stage 2 Challengers-szel kapcsolatban, kövesd a VCT EMEA hivatalos közösségi média csatornáit a legfrissebb hírekért!