A MARS segít a WordPress-oldaltulajdonosoknak a biztonsági mentésben, helyreállításban és a migrálás egyszerűsítésében

2022. június 16. Tajpej, Tajvan – A WordPress felel a világon található weboldalak 40%-ának működéséért, a weboldalak leállása pedig óriási veszteségeket okozhat a szervezeteknek vagy magánszemélyeknek. A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora, a vadonatúj Multi-Application Recovery Service (MARS) bevezetésével és a WordPress támogatásával megerősítette a licencmentes, all-in-one biztonsági mentési- és visszaállítási megoldását. A vállalkozások és a webhelytulajdonosok könnyedén használhatják a felhasználóbarát MARS-felületet és a megbízható QNAP NAS-készüléküket a WordPress-oldalak biztonsági mentéséhez, helyreállításához és migrálásához, amely leegyszerűsíti a biztonsági mentések kezelését és a webhelyszolgáltatások legrövidebb időn belüli újraindítását. 

„A kibertámadások növekedése miatt a weboldalak biztonsági mentésére még nagyobb szükség van. Egyes weboldalak biztonsági mentésének tervezésekor sok felhasználónak nehézséget okozhat a WordPress-oldalak biztonsági mentési, visszaállítási és migrálási műveleteinek összetettsége” – nyilatkozta Haru Lin, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „A QNAP MARS egyszerűsíti és optimalizálja a WordPress-fájlok és adatbázisok QNAP NAS-ra történő biztonsági mentését.” 

Hatékony WordPress biztonsági mentés és helyreállítás, valamint webhelymigráció 

Sok WordPress-felhasználó nem készít biztonsági mentést weboldaláról az eljárások bonyolultsága miatt. Mások WordPress-szerverük biztonsági mentési szolgáltatásaira hagyatkoznak, de figyelmen kívül hagyják a rendszer meghibásodásának és a kibertámadások kockázatát. A licencmentes QNAP MARS segítségével a felhasználók kötetes biztonsági másolatot készíthetnek WordPress-fájljaikról és -adatbázisukról, valamint kihasználhatják a webhely frissítési gyakoriságán alapuló mentési ütemezés előnyeit, amely csökkenti a teljes folyamat költségét és komplexitását. Ezen túlmenően a biztonsági mentések bármilyen WordPress-szerveren használhatók, így a weboldal visszaállítása és migrálása gyorsan és egyszerűn kivitelezhető. 

A QNAP NAS támogatja a pillanatképeket a zsarolóvírusokkal szembeni védekezéshez 

Privát felhőmegoldásként a QNAP NAS megbízható adattárolást biztosít, amely megakadályozza a kibertámadásokból vagy a hardverek meghibásodásából eredő adatvesztést, a felhasználók pedig egyszerűbben kezelhetik az erőforrásaikat és biztonsági mentési adataikat. A többverziós pillanatképek hatékonyan csökkenti a zsarolóvírus-fenyegetések hatását a fokozott adatvédelem érdekében. A QNAP NAS-ok kapacitása a gazdaságos bővítőegységek csatlakoztatásával skálázható, így a weboldalak méretének növekedésével párhuzamosan nagyobb tárhelyigényük is kielégíthető. 

Tudj meg többet a QNAP WordPress-hez készült biztonsági mentési megoldásról