2022. május 19. – A folyamatos technológiai fejlődésnek köszönhetően azok a dolgok, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak (önvezető járművek, űrutazás vagy a játékok streamelése) mára mind megvalósultak. A folyamatos fejlődésből adódó lehetőségeknek köszönhetően az MSI GS Stealth sorozata is teljes átalakuláson esett át, hogy megfeleljen a technológiai rajongók elvárásainak. 

A 2022-es CES Innovációs díj nyertese, a Stealth GS77, egy könnyű, vékony és erőteljes laptop játékra és üzleti felhasználásra. Ezt alátámasztja a laptop matt fekete színű letisztult borítása és a megerősített cinkötvözetből készült zsanérja. A GS77 az Intel legújabb 12. generációs Core i9 processzorát és az NVIDIA Geforce RTX 3080 Ti grafikus kártyáját, valamint a legújabb DDR5 memóriát használja, amelyek együttes ereje még valósághűbb játékélményt nyújt. A Stealth GS77 ezenfelül megkapta az MSI „Meta Ready” hitelesítését is, így készen áll a metaverzum kihívásaira. 

A teljesen megújult laptop nagyobb méretű megerősített vázzal és zsanérokkal, frissített bemeneti lehetőségekkel, infravörös Full HD kamerával, biometrikus szenzorokkal, erőteljesebb hardverrel és jobb hűtéssel, valamint egy teljesen átalakított audiomegoldással érkezik. A 4 beépített hangszórónak és 2 mélynyomónak köszönhetően a Stealth GS77 minden korábbinál magával ragadóbb hangzást ígér, így képes akár egy egész szobát is megtölteni a kedvenc zenéiddel. 

Széleskörű csatlakozási lehetőségek 
Az ultravékony laptop rengeteg csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, emellett egy teljes méretű SD-kártyaolvasóval is felszerelték. Továbbá USB 3.2 Gen 2 Type-C, Thunderbolt 4, valamint két USB 3.2 Gen 2 Type-A port, egy kombinált jack csatlakozó, egy fizikai kamerakapcsoló, valamint egy 8K @60 Hz-es HDMI-kimenet és egy Killer E3100G Ethernet port is helyet kapott a laptopon. 

Lenyűgöző képi megjelenítés 
A Stealth GS77 akár 17,3 hüvelykes, 4K 120 Hz-es kijelzővel is elérhető, amely 100%-os DCI-P3 gyári kalibrálással is elérhető. Ha azonban valaki a nagyobb képfrissítést részesíti előnyben, akkor 360 Hz-es Full HD vagy 240 Hz-es QHD IPS-szintű panellel is megvásárolhatja a laptopot. Az eltérő lehetőségek mellett a GS77 támogatja a „Matrix Display” technológiát, amely lehetővé teszi akár 3 további monitor csatlakoztatását a laptophoz a HDMI, az USB 3.2 Gen 2 Type-C és a Thunderbolt 4 port segítségével. 

Kimagasló biztonság 
Az RGB-háttérvilágítású billentyűzet alatt egy ujjlenyomatolvasó is található, emellett a laptopon egy Full HD IR-kamera is helyet kapott, ami mellé biometrikus szenzorok is kerültek, így a laptop támogatja a Windows Hello bejelentkezés mindkét változatát. 

Elérhetőség 

Az MSI Stealth GS77 már világszerte elérhető. A naprakész árazásért, valamint további információért, kérjük, vedd fel a kapcsolatot az MSI hivatalos PR-képviseletével. 

MSI 12th Gen. Stealth GS77 bonus tips 

MSI GAMING: https://www.msi.com/
MSI Facebook: https://www.facebook.com/MSIGaming
MSI Instagram: https://www.instagram.com/msigaming/
MSI YouTube: https://www.youtube.com/user/MSIGamingGlobal
MSI Twitter: https://twitter.com/msitweets 

Iratkozz fel az MSI RSS-hírcsatornákra awww.msi.com/rsswebhelyen, hogy azonnal értesülj a legújabb hírekről!