2022. május 12. – Az akkumulátorok teljesítménye nagyban függ attól, hogy a felhasználók milyen gyakran használják az adott eszközöket és mennyire óvatosan töltik fel azokat. Egy töltő segíthet abban, hogy az akkumulátor hosszú idő elteltével is erőteljes és rugalmas legyen. Az autóipari eszközöknél 60 V-os töltőkészülékek szükségesek ahhoz, hogy az akkumulátorok számára elegendő energiát biztosítsanak. Az ilyen típusú töltőket az elektromos kerékpárok, robogók vagy más új energiát hasznosító szállítási eszközök használják. Ezenkívül a 60 V-os töltők elektromos motorkerékpárok, golfkocsik, városnéző autók, takarítóautók, alacsony sebességű autók és egyéb hasonló kategóriájú eszközök töltésére is alkalmasak. Az FSP Group, mint a világ egyik vezető tápegységgyártója 60 V-os akkumulátortöltők széles választékával rendelkezik. 

  • Az FSP600-1UAC01 autós töltőt a miniatürizálás elve alapján tervezték meg: könnyű és magas hatékonyságú. A megoldás emellett por- és vízálló kivitelezéssel rendelkezik, így nagyobb védelmet kínál. A töltő ideális választást jelent elektromos kerékpárokhoz, elektromos mozdonyokhoz, vezető nélküli járművekhez és vezető nélküli szállítórobotokhoz. Amellett, hogy könnyű és egy külső vízálló ventilátorral rendelkezik, még testre is szabható. 
  • Az FSP246-13S4A5C18 egy programozható töltő, amely támogatja az 50,4 és 58,8 V közötti töltési feszültséget. Közepes méretű és biztonsági tanúsítvánnyal is rendelkezik. Ugyan belső ventilátora nincs, számos területen alkalmazható, például az olyan könnyű elektromos járművek töltésénél, mint az elektromos kerékpárok és az e-robogók. Többszintes védelemmel látták el, valamint több mint 90%-os hatékonyságot kínál. 
  • Az FSP1800C-1Q01C 60 V-os akkumulátortöltő szintén egy remek választás. Ez egy nagy teljesítményű, fém borítással rendelkező autós töltő külső ventilátorral, amely mindemellett IP65 víz- és porálló hitelesítést is kapott. Ez az akkumulátortöltő széles körben használható, így elektromos rakodó robotok, automata emelő robotkarok és elektromos járművek töltésére is.
  • Az FSP164-13S3AC8 egy programozható akkumulátortöltő. Közepes méretű és teljes körű áramköri védelemmel rendelkezik. Alkalmazási területei közé tartozik a könnyű elektromos járművek, például az e-biciklik és az e-robogók töltése. A műanyag borítású és ventilátor nélküli dizájn ellenére több mint 90%-os hatékonysággot kínál. Egyénileg személyre szabható töltési görbét nyújt, és számos csatlakozó opcióval rendelkezik, amelyek megfelelnek a biztonsági előírásoknak. 
  • Az FSP1100-1UAC01 akkor jelent remek választást, ha olyan akkumulátortöltőt keresel, amely programozható kialakítással és állítható töltési görbével rendelkezik. Felhasználási területei közé tartozik az elektromos targoncák, az automata emelő robotkarok és az elektromos szállítási eszközök töltése. Ez egy intelligens autós töltő fém borítással, valamint egy IP67 védelemmel ellátott külső ventilátorral. A masszív kialakításának köszönhetően a teljes megoldás víz- és porálló. Ennél a megoldásnál a felhasználók személyre szabhatják az akkumulátortöltő vezetékeit és a csatlakozókat is. 

Személyre szabott megoldások az FSP-től 

Az FSP Group a világ egyik vezető tápegységgyártója. Az FSP tapasztalt biztonságügyi szakértői csapata segít a vállalat ügyfeleinek a különböző régiók eltérő szabályozási követelményeinek megoldásában, amellyel egyaránt csökkenthetik a szükségtelen költségeket is. Az FSP-vel történő együttműködés előnye, hogy a kliensek személyre szabhatják a termékek funkcióit és az akkumulátorokat is. Például egyes megoldásoknál a vezetékek, a csatlakozók és töltési görbék mind megváltoztathatók a vásárlói igények szerint. Ez a szolgáltatás segítségével az ügyfelek olyan terméket kaphatnak, amire valóban szükségük van. 

Az FPS akkumulátortöltők a legkülönfélébb területeken használhatók, beleértve a külső töltőket is. Optimalizálható az áramkör-kialakítás, programozható a töltési görbe, emellett a hőelvezetési folyamat is rendkívül hatékony, amely hatékonyan védi az akkumulátort és meghosszabbítja annak élettartamát. Az FSP képes olyan személyre szabott szerviz- és tervezési termékeket biztosítani, amelyek a megfelelnek az ügyfeleik igényeinek a különböző akkumulátor-specifikációk, használati környezeti feltételek és biztonsági követelmények alapján. Az FSP fontosnak tartja, hogy a lehető legjobb élményt kínálja az ügyfelei számára! 

További információ: 

A hivatalos oldal: www.fsp-group.com
Az FSP márkás termékek weboldala: www.FSPLifestyle.com
Facebook: www.facebook.com/FSP.global
LinkedIn: www.linkedin.com/company/fsp-technology-inc
Youtube: www.youtube.com/user/PowerNeverEnds