Ünnepelj együtt az ADATA-val és ismerd meg a legújabb termékeinket a MERAVERSE-ben

2022. május 6., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM-modulok, NAND flash termékek, mobiltartozékok, gaming termékek, elektromos motorok és egyéb ipari megoldások vezető gyártója, örömmel jelentette be, hogy két virtuális MERAVERSE eseményt is tart, hogy megünnepelje az ADATA 21. születésnapját, és melynek keretein belül bemutatják a legújabb ADATA és XPG termékeket. Megkezdődött az ADATA születésnapját ünneplő virtuális rendezvény, nyáron pedig egy termékbemutató eseményre is sor kerül. 

„A világjárvány jelentősen megváltoztatta az egymással folytatott interakcióinkat, a személyes kommunikáció integrációja és az online kommunikáció használata pedig mára visszafordíthatatlan tendenciává váltak” – nyilatkozta Simon Chen, az ADATA elnöke. „Ennek eredményeként létrehoztuk a MERAVERSE-t, egy magával ragadó virtuális élményt, amely kiválóan szemlélteti a küldetésünket a – „Jövő innovációja” létrehozását – és azon törekvésünket, hogy a technológia segítségével jobbá tegyük a hétköznapi életet.” 

A MERAVERSE egy olyan virtuális univerzum, amit azért hoztak létre, hogy összekapcsolja/bevonja a világot a távolság és az idő korlátain túlmenően. Az ADATA virtuális kiállítások segítségével szeretne egy magával ragadó interaktív élményt nyújtani a fogyasztóknak. 

Az első virtuális esemény egybeesik az ADATA 21. születésnapjával, amely ADATA Day-ként híresült el. A virtuális eseményen egy kijelölt ADATA Birthday Activity Zone is található, ahol a látogatók játszhatnak és nagyszerű nyereményeket nyerhetnek, valamint különleges ajánlatokat kaphatnak az ADATA és az XPG termékeire. A meghirdetett nyeremények között XPG XENIA laptopok, ADATA tárolóeszközök, limitált kiadású XPG Mera kiegészítők, Amazon ajándékutalványok és még sok más szerepel! Sőt, azoknak a látogatóknak, akik a legmagasabb pontszámot érik el egy még le nem leplezett játékon, további esélyük lesz egy limitált kiadású ADATA 21st Birthday DDR5 memóriamodul megszerzésére. 

A második virtuális esemény, amelynek házigazdája pedig XPG márkanagykövete, MERA lesz, az ADATA és az XPG 3D modellek és animációk segítségével mutatja be a legújabb termékeket. A látogatók 720 fokos látómezővel szabadon sétálhatnak a MERAVERSE-ben és megtekinthetik a gyártók termékeit, köztük új ADATA ACE DRAM sorozatot is. A csúcskategóriás, alacsony késleltetésű DRAM-sorozatot úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen az alkotók és a túlhajtók igényeinek. Sőt, az eseményen megtekinthető lesz az ADATA LEGEND Gen4 x4 SSD-sorozat is, beleértve a LEGEND 960 és 850 PCIe 4.0-ás modelleket, melyek maximális teljesítménye 7400 MB/s, illetve 5000 MB/s. Az esemény során két ADATA 21st Birthday limitált kiadású termék, az ACE DDR5 6400 és a LEGEND 850 is megtekinthető lesz a virtuális kijelzőn. A két termék a német származású mintatervező, Mister Fred élénk és színes alkotásait tartalmazza, modellenként pedig 500 darabos limitált készlet áll majd rendelkezésre. 

Tarts velünk Te is! 
MERAVERSE virtuális kiállítás: ADATA Day – 2022. május 3-át követően látogatható 
MERAVERSE virtuális esemény: ADATA és XPG termékbemutató – 2022. nyarán 
Tudj meg többet a virtuális MERAVERSE eseményről: https://meraverse.adata.com