2021. május 3., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a prémium hűtések, gamer perifériák és a nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka, örömmel jelentette be a Thermaltake TOUGHRAM Z-ONE RGB D5 DDR5 memóriakészlet megjelenését. A 4800, 5200 és 5600 MT/s sebességgel is kapható TOUGHRAM Z-ONE RGB D5 a legjobb minőségű alkatrészekkel rendelkezik, beleértve a gondosan kiválasztott Hynix M-Die típusú memóriachipeket, a stabilabb áramellátásért felelős PMIC-t – amely a 1,1 V-ra csökkenti a működési feszültséget –, és a 10μ aranyozott érintkezőket. Ezenkívül a TOUGHRAM Z-ONE RGB D5 memóriák támogatják a TT RGB PLUS szoftvert, amely valós időben mutatja meg a hőmérsékletet, a beállított frekvenciát és a teljesítményt, továbbá 25 előre beállított fényeffektet is biztosít. 

A TOUGHRAM Z-ONE RGB D5 modulonként 8 szupervilágos, 16,8 millió színű teljes színskálát lefedő, egyénileg konfigurálható RGB LED fényforrással rendelkezik, amelyek kompatibilisek a TT RGB PLUS-szal, a TT AI-hangvezérléssel, a Razer Chroma-val és az Amazon Alexával is, így az RGB-rajongók akár teljes ökoszisztémát is létrehozhatnak otthonaikban. A memóriák támogatják az alaplapi RGB-vezérlőket is, így az 5 V-os ARGB-csatlakozó segítségével ASUS Aura Sync-kel, GIGABYTE RGB Fusion-nel, MSI Mystic Light-tal és ASRock Polychrome szinkronizációval is kezelhető a memóriamodulok világítása, ezzel teljesen szabad kezet adva a felhasználóknak. 
A Thermaltake TOUGHRAM Z-ONE RGB D5 DDR5 memóriakészlet legfőbb jellemzői: 

  • A beépített Power Management IC (PMIC) alacsony üzemi feszültség mellett növeli a tápellátás stabilitását  
  • Az On-die hibajavító kód (ECC) jobb stabilitást és megbízhatóságot nyújt 
  • Az árnyékolt IC-k optimális frekvenciát és teljesítményt biztosítanak 
  • Valós idejű hőmérséklet-, frekvencia- és teljesítményfigyelés 

Gondosan kiválasztott memóriachipek 
A gondosan kiválasztott, Hynix M-Die típusú memóriachipek szigorú vizsgálatokon estek át, hogy optimális frekvenciát és alacsony válaszidőt nyújtsanak a felhasználók számára. A 10μ aranyozott érintkezők használata javítja a tartósságot és ellenáll a ki- és behelyezésből adódó kopásnak. 
Alumínium hűtőborda 
A szálcsiszolt alumínium hűtőbordák használata kivételes hőelvezetést eredményez, hogy eleget tegyen a nagy teljesítmény eléréséhez szükséges hűtési igényeknek. 
Lenyűgöző világítás 
A 8 szupervilágos vezérelhető LED a 16,8 millió, teljes színskálát lefedő RGB-világításával és dinamikus fényeffektjeivel életre kelti a számítógéped. 
TT RGB PLUS ökoszisztéma 
Dobd fel a rendszered a közel végtelen számú TT RGB PLUS kompatibilis termékekkel (CPU/VGA folyadék blokkok, AIO CPU-hűtések, tápegységek, LED-szalagok vagy gamer perifériák) és alkosd meg a teljesen egyedi RGB-ökoszisztémád! 
Támogatja az alaplapi RGB-szinkronizációt 
Az 5 V-os ARGB-csatlakozó segítségével támogatja az ASUS Aura Sync-et, a GIGABYTE RGB Fusion-t, az MSI Mystic Light-ot és az ASRock Polychrome szinkronizációt is, ezzel a felhasználók kezébe adva az irányítási lehetőséget anélkül, hogy a felsorolt vezérlőkön kívül külön szoftvert kellene telepíteniük. További információért, kérjük, látogass el az ASUS, GIGABYTE, MSI és ASRock hivatalos weboldalára. 
Támogatja az Intel XMP 3.0-át 
Egyszerűen túlhajthatod és növelheted a rendszered stabilitását egyetlen beállítással használatával. 
Elérhetőség  
A Thermaltake TOUGHRAM Z-ONE RGB D5 DDR5 4800, 5200 és 5600 MT/s sebességű, 32 GB-os memóriakészletek már megvásárolhatók a TTPremium.com oldalon. A gyártó a TOUGHRAM Z-ONE RGB D5 DDR5 memóriakészlet élettartam garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A termékek naprakész árazásáért, kérjük, látogass el a Thermaltake weboldalára, vagy vedd fel a kapcsolatot a Thermaltake helyi értékesítési- vagy PR-képviseletével. 

További információ: 
Thermaltake TOUGHRAM Z-ONE RGB D5 DDR5 4800 MT/s: 
https://www.thermaltake.com/toughram-z-one-rgb-d5-memory-ddr5-4800mt-s-32gb-16gb-x2.html 
Thermaltake TOUGHRAM Z-ONE RGB D5 DDR5 5200 MT/s: 
https://www.thermaltake.com/toughram-z-one-rgb-d5-memory-ddr5-5200mt-s-32gb-16gb-x2.html 
Thermaltake TOUGHRAM Z-ONE RGB D5 DDR5 5600 MT/s: 
https://www.thermaltake.com/toughram-z-one-rgb-d5-memory-ddr5-5600mt-s-32gb-16gb-x2.html 

A Thermaltake hivatalos weboldalai: