2022. április 26. – A Garett Electronics, a lengyel okosóra és szépségápolási termékek vezető és többszörösen díjnyertes gyártója bemutatta legújabb unisex okosóráit, a Street Style sorozatot. A Garett Street Style sorozat olyan kiváló okosórákat tartalmaz, amelyek egyaránt támogatják a pulzus, a véroxigénszint és a vérnyomás mérését is, így nagy segítséget nyújtanak az egészséges életmód fenntartásában férfiaknak és nőknek egyaránt.

Segít, hogy aktív maradj

A Garett Street Style beépített pulzus- és vérnyomásmérővel, valamint pulzoximéterrel is rendelkezik, hogy jobban odafigyelhess az egészségedre. A beépített sportüzemmódok között megtalálható a sétálás, futás, mászás, kosarazás, biciklizés, ugrálókötelezés, futballozás és egyéb más módok is. A Garett Street Style folyamatosan figyeli a pulzusodat az eltérő edzésüzemmódok bekapcsolását követően, és a kiválasztott edzésforma során érzékelt terheléstől függően elégetett kalóriává konvertálja azt, ezzel lehetővé téve edzésed hatékonyságának ellenőrzését. A karóra mindemellett beépített lépésszámlálóval és inaktivitásmérővel is rendelkezik, így emlékeztet arra, hogy mindig elvégezd a napi edzésedet.

IP67 hitelesítés

Masszív kialakításának köszönhetően a karórák IP67 hitelesítéssel rendelkeznek, így teljes mértékben ellenállnak a pornak és alacsony vízmélységig, akár 30 percen keresztül a víznyomásnak is.

Stílusos kialakítás

A Garett Street Style magával könnyedén magával ragadja a figyelmet a fekete és arany színben is elérhető fém tokozásának, valamint a hozzájuk illő, cserélhető gumiszíjaknak köszönhetően, amely remek választássá teszi őket az aktív sportolók számára is. A Street Style órák mindemellett egy 1,28 hüvelykes IPS-érintőképernyővel is rendelkeznek a kiváló szín- és kontrasztmegjelenítés érdekében.

Tudja azt, amire szükséged van

A Garett Street Style a beépített Bluetooth 5.1-es kommunikációs kapcsolatnak köszönhetően Android és iOS készülékekkel is kompatibilis, amelyekre a párosítást követően képes értesítéseket küldeni a bejövő üzenetekről, e-mailekről és hívásokról, támogatja a telefonok kamerájának távoli vezérlését, valamint beépített alvásfigyelővel is rendelkezik.

Elérhetőség

A Garett Street Style okosórák már Magyarországon is elérhetők. A naprakész árazással kapcsolatban, kérjük, keresd fel a Garett hivatalos viszonteladóit, valamint a márka helyi PR- és marketing képviseletét.
Termékoldal: Smartwatch Garett Street Style black – Garett Electronics