Az Insight 6.6 továbbfejlesztett VPN-t, ütemezett eszköz-újraindítást, mobil hotspot támogatást és ingyenes próbaidőszakot kínál az Insight Pro csomaghoz

2022. április 20. – Tény, hogy minden vállalkozásnak szüksége van WiFi-re.  A legkisebb otthoni irodától a legnagyobb kiterjedésű, több száz alkalmazottat és telephelyet átfogó vállalatig, a vezetékes hálózatok és az üzleti eszközök közötti utolsó méterek kapcsolatáért egyre gyakrabban WiFi-hálózat felel. A hálózati szolgáltatásokat biztosító IT-menedzsereknek vagy menedzselt szolgáltatásnyújtóknak (MSP-knek) minden korábbinál nagyobb szükségük van a hálózatok távoli és hatékony konfigurálására, figyelésére és kezelésére. Az egyre növekvő számú internetkapcsolattal rendelkező eszközzel – a laptopoktól kezdve, a táblagépeken át az okostelefonokig – a WiFi-hálózati eszközöknek hatékony üzleti funkciókkal kell rendelkezniük, beleértve a telepítést, a biztonságot és a folyamatos felügyeletet.

A NETGEAR Insight

egy átfogó eszköz, amelyet egyre több IT-menedzser használ a hálózat távoli menedzselésére, beleértve a hozzáférési pontok, a switchcsek, valamint a routerek kezelését is. A legújabb 6.6-os verzió olyan eszközöket tartalmaz, amelyek segítik az MSP-ket és az IT-szakembereket a hálózat állapotának felügyeletében, és biztosítják, hogy egyetlen hatékony interfész segítségével gyorsan megtalálhassák a problémás területeket és módosíthassák a telepítést. A 6.6-os verzióban új funkciói közé tartozik a Business VPN-alapú vezetékes eszközök támogatása, az eszközök újraindításának ütemezése, a mobil hotspotok támogatása, az irányított segédanyagok, valamint a NETGEAR Insight Pro 3 hónapos próbaverziója is.

Business VPN-alapú vezetékes eszközök támogatása

Az Insight 6.3-mal bevezettük a Insight Business VPN-előfizetéses szolgáltatást, amely elnyerte a 2022-es CES Innovációs Díjat is. Az Insight Business VPN lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy virtuális magánhálózaton (VPN) keresztül biztonságos kapcsolatot alakítsanak ki az Insight által felügyelt, irodai hálózati routerektől kezdve az alkalmazottak otthoniáig vagy a különböző telephelyekig. A 6.6-os verzió továbbfejlesztett VPN-támogatással büszkélkedhet, valamint bevezeti a vezetékes eszközök, például nyomtatók, asztali PC-k és más eszközök csatlakoztatásának támogatását a VPN-hez. A vezetékes eszközök egyszerűen csatlakoztathatók a távoli Orbi Pro routerek – SXK30, SXK50 vagy SXK80 – elérhető LAN-portjaihoz, a 802.1x hozzáférés-szabályozási irányelvek segítségével pedig a felhasználók egyszerűen kiválaszthatják, hogy mely eszközöket szeretnék csatlakoztatni a Business VPN LAN portokhoz.

Ütemezett újraindítás

Az eszközök vagy eszközcsoportok ütemezett vagy szükség szerinti távoli újraindításának lehetősége kritikusan fontos az IT-menedzserek és szolgáltatók számára, különösen akkor, ha az eszközök és az üzemeltető szakember nem ugyanazon a helyen vannak. Az Insight legújabb verziójával az Insight Pro felhasználók bármikor ütemezhetik az eszközök újraindítását.

A támogatott funkciók közé tartozik:

  • Az eszközök újraindítása szervezeti szinten
  • Több eszköz kiválasztása
  • Több ütemezési irányelv létrehozása
  • Állapotjelentés
  • Mobil hotspot támogatás

Az Insight 6.6 támogatja a Nighthawk mobil hotspotok használatát (M1/M5) a NETGEAR Insight Pro rendszeren. Az IT-menedzserek központilag megszervezhetik az eszközök üzembe helyezését csapataiknak, hogy a tagok bárhonnan internetezhessenek egy egyszerű, folyamatosan működő kapcsolat segítségével. Mindemellett a menedzserek a NETGEAR Insight Pro segítségével kezelhetik az elosztott helyszíni hotspotokat is, hogy megbizonyosodjanak a megfelelő konfigurációk és házirendek alkalmazásáról, valamint, hogy folyamatosan felügyelhessék a készülékek megfelelő működését.

Irányított segédanyagok és Insight Pro próbaverzió

Annak érdekében, hogy az ügyfelek, a VAR-ok és az MSP-k számára még egyszerűbbé tegyük a telepítés folyamatát és a kezelést, az Insight 6.6 lépésről lépésre vezetett segédanyagokat tartalmaz, amelyek végig vezetik az Insight Premium és Insight Pro felhasználókat a konfigurálás, a fiókkezelés és még sok más folyamatán keresztül. Az irányított segédanyagok az Account Management menüpont alatt találhatók meg. Azon felhasználók, akik még nem próbálták ki az Insight Pro-t, az Insight 6.6-os verziójával most 3 hónapig ingyen használhatják maximum 25 készüléken.

Az Insight-kaland folytatódik

Hat év telt el azóta, hogy bevezettük az NETGEAR Insight Management szolgáltatást bizonyos hozzáférési pontokon, azóta pedig hosszú utat tettünk meg mind szoftverek, mind pedig hardverek fejlesztése terén is. Jelenleg is több tucat hozzáférési pontunk, switch-eszközünk és még sok más megoldásunk áll rendelkezésre, amelyek mind támogatják az Insightot. Arra törekszünk, hogy mindenki munkáját megkönnyítsük azáltal, hogy a létfontosságú hálózati infrastruktúrák egyszerű kezeléséhez szükséges eszközöket biztosítunk, függetlenül attól, hogy a felhasználók hol végzik üzleti tevékenységeiket.

Tudj meg többet NETGEAR Insight Management megoldásokról!