Nyolc tehetséges modder méri össze tudását a TOUGHRAM XG RGB memóriamodulok segítségével

2022. április 5., Tajpej, Tajvan  A Thermaltake, a vezető PC-komponens márka és a modderek első számú választása büszkén jelenti be, hogy idén is megrendezi a „RAM MOD Invitational” modding eseményt! Egy hónapon leforgása alatt nyolc különböző – ausztrál, görög, magyar, Srí-Lanka-i, thaiföldi, Fülöp-szigeteki, valamint brit és amerikai származású modder fogja összemérni tudását a TOUGHRAM memóriamodulok segítségével.

A Thermaltake idén zsinórban harmadik alkalommal tartja meg a RAM MOD eseményt, ezúttal a résztvevő moddereknek meghatározott időn belül kell módosítaniuk a memóriamodulok hűtőbordáit anélkül, hogy a RAM általános elrendezését és megjelenését megváltoztatnák. A versenyzők csak a TOUGHRAM XG modulokat használhatják, ezenfelül a RAM-modulokat nem helyezhetik kész számítógépbe vagy alaplapba. Azonban létrehozhatnak egy állványt vagy egy platformot a modulok számára, de figyelniük kell arra, hogy a modulok kialakítása érintetlen maradjon.

Az első három helyezett között egy 5 000 dollár összértékű nyereményalap kerül szétosztásra. A zsűri a díjakat az egyediség, a dizájn koncepciója, a nevezési fotók és a videók minősége alapján fogja odaítélni a legjobb moddereknek. Ha egy versenyző állványt is készített a memóriamodulokhoz, akkor azt az állvánnyal és anélkül is meg kell mutatnia a fotókon is videókban.

A moddingokat a Thermaltake zsűrije és a TT vezérigazgatója, valamint gondosan kiválasztott profi modderek bírálják majd el. A Tt közösségének tagjai 30%-kal szintén hozzájárulnak a végső pontokhoz, amit a versenyzők kapnak. Ne hagyd ki a lehetőségét, hogy hetente hihetetlen díjakat (Riing Quad 12 RGB ventilátor, TOUGHRAM XG RGB DDR4 RAM és még sok más) nyerj a Tt Community tagjaként a kedvenc RAM-moddingodra történő szavazással!

További információ a 2022-es Thermaltake RAM Mod Invitational Season 1 kapcsán:
Az esemény hivatalos oldala – https://rammod.thermaltake.com/2022s1/
Tt Community fórum – https://bit.ly/3uAASo3

A 2022-es Thermaltake RAM Mod Invitational 1. évadának kiemelt részletei
TOUGHRAM XG RGB memória
A kiváló minőségű komponensekből készült, fekete és fehér változatban is kapható TOUGHRAM XG RGB egyedi dizájnnal rendelkezik. A két különböző színű alumíniumfelületet egy krómozott fémlap választja el, emellett a modulok 16 LED-del lettek felszerelve, amelyek dinamikus, ragyogó és élénk RGB-színeket biztosítanak.
További információ a TOUGHRAM XG-ről: https://bit.ly/3IIVZdt

Ismerd meg a Moddereket!
Ethan Cooper egy ausztrál modder, aki egyben a TAGMods alapítója. 2015 óta készít egyedi PC-ket és konzolokat, valamint már több Thermaltake moddingeseményen is részt vett, beleértve a CaseMOD- és a NeonMaker Lighting Mix Invitationalt.

George Antonopoulos egy profi PC-modder Görögországból. George specialitásai közé az egyedi folyadékhűtések és a keménycsöves megoldások tartoznak, munkáit pedig saját athéni laborjában készíti el. Korábbi munkái az overchilled_pcbuilds.com oldalon tekinthetők meg.

Szabó Balázs, becenevén BaluC, egy magyar modder, aki 1994 óta készít egyedi modokat. Számára a modding a világ megfigyelésének egy kreatív módja, és hisz abban, hogy a modding több mint egy kortárs művészeti ág; ez az, ahol az ember kreativitása és fantáziája megtestesülhet.

Michael F Samsin, akit tantric-ként is ismerünk, egy Fülöp-szigeteki tervező és gépházmodder. 2005 körül még hobbiként kezdett el modok készítésével foglalkozni, mostanra pedig ez lett a főállása. Michael egy tapasztalt modder, aki számos versenyen vett már részt.

Sanjaya Bhanu egy Srí Lanka-i modder, aki mindig megpróbál valami újat vinni minden egyes moddingjába, és olyat alkotni, ami művészet és technológia is egyben. A modok készítése az élete szerves részévé vált, a „modder” kifejezés pedig tökéletesen elmagyarázza azt, hogy ő miként tekint önmagára.

Pakawat Chaiboonma, becenevén EPIC, egy thaiföldi modder. Pakawat mindig igyekszik valami újat alkotni, még a nehezebb kihívások esetén is, mert hisz abban, hogy az akadályok sokszor új dolgokhoz vezetnek. Kreatív munkáit számos Thermaltake rendezvényen láthatod, úgy, mint a CaseMOD- és a NeonMaker Lighting Mix Invitational.

Alex Banks, aka Praetex Design egy lelkes PC-modder az Egyesült Királyságból. A 2012 óta tevékenykedő Alex CAD-tervezőként a distro plate-ekre és az egyedi gépházakra fókuszál. Munkáiban szereti folyamatosan kihívások elé állítani magát új technikák és lehetőségeket felfedezésével.

Calen Safler, egy amerikai modder, aki egyben az „Envious Mods” tulajdonosa is, 8 éve ugrott fejest a modding világába. Manapság egyedi PC-ket készít világszerte különböző cégek és gyártók, valamint a technológiai ipar számára különböző bemutatókhoz. A modding minden szempontból az élete részévé vált.

A szavazás menete
A heti szavazások a Tt Community fórumain lesznek megtartva, ahol szavazatoddal értékes nyereményeket zsebelhetsz be. Asztali számítógépen és mobiltelefonon egyaránt tudsz szavazni.
A TT Community platform (http://community.thermaltake.com/) mindenki számára nyitott.
Szeretettel várunk téged is, hogy csatlakozz, lépj kapcsolatba és oszd meg tapasztalataidat másokkal.
Ami a legfontosabb, hogy véleményeddel és ötleteiddel segítesz nekünk, hogy jobban megértsük az elvárásaidat termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban.
Ne habozz, regisztrálj és szavazz kedvenc modderedre!