Az új NAS-rendszer a beépített AMD Ryzen™ processzorokkal optimális teljesítményt nyújt a virtualizációs feladatokhoz és hibrid felhőalkalmazásokhoz

2022. március 30., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, a hálózatépítés és a tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta a 2U kialakítású, rövid mélységű, rackbe szerelhető TS-873AeU NAS sorozatot, beleértve a TS-873AeU és a TS-873AeU-RP modelleket, amelyek a nagy teljesítményű és energiahatékony AMD Ryzen™ Embedded V1000 sorozatú, V1500B 4 magos/8 szálas, 2,2 GHz-es processzorokkal lettek felszerelve. A sorozat 8-lemezes kivitelben kapható, redundáns vagy egyetlen tápegységgel felszerelt változatokban. A TS-873AeU sorozat alkalmas az olyan erőforrás-igényes alkalmazások és feladatok kezelésére, mint a virtuális gépek, az intenzív többfelhasználós hozzáférés, valamint a hibrid felhőalkalmazások, így költséghatékony megoldást biztosítva a virtualizációt vagy VDI-alkalmazásokat használó vállalkozások számára.

A 2U kialakítású, rackbe szerelhető TS-873AeU sorozat rövid, mindössze 11,7 hüvelykes (297,4 mm) mélységű kialakítással rendelkezik, amely akár 38%-kal csökkentett méretet jelent az általános megoldásokhoz képest, így kiváló választást jelent a kisebb rack állványokhoz, a falra szerelhető AV rack, valamint a hálózati rack szekrényekhez. A rövid mélységű kialakítás révén felszabaduló hely nagyban segíti az egyszerűbb kábelmenedzsmentet és a jobb szellőzést. A TS-873AeU sorozat ideális választást jelent a rugalmas telepítésekhez, különösen olyan helyeken, mint az irodák, az audiovizuális helyiségek, valamint olyan alkalmazások esetén is, mint a biztonsági felügyeleti rögzítés.

„A TS-873AeU sorozat a nagy teljesítményű „Zen”-architektúrás AMD Ryzen™ beágyazott processzorokat használja, továbbá M.2 PCIe bővítőhelyekkel is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az SSD gyorsítótárazási technológia engedélyezését a NAS-teljesítményének optimalizálása érdekében.” – nyilatkozta Jerry Deng, a QNAP termékmenedzsere. „A rugalmas I/O bővíthetőséggel és a QTS sokoldalú alkalmazásaival olyan erőforrás-igényes feladatokat teljesítésére is képes, mint a masszív adatmentés/szinkronizálás/helyreállítás, a felhőátjárók kezelése, a virtualizáció, valamint a felügyelet és a biztonságkezelés.”



A TS-873AeU sorozat két 2,5 GbE RJ45 LAN porttal rendelkezik, amelyek a port trönkölés engedélyezésével biztosítják az akár 5 GbE sávszélesség használatát is. Mindemellett két M.2 PCIe Gen 3 x 1 foglalat is elérhető, amelyek lehetővé teszik a gyorsítótárazás engedélyezését vagy az SSD tárolókészletek kiépítését a jobb teljesítmény érdekében, emellett támogatják az Edge TPU-t is az AI képfelismerés felgyorsításáért. A PCIe Gen3 x 8 foglalat segítségével további bővítési lehetőségek érhetők el, beleértve a 25/10 GbE hálózati, az M.2 SSD NVMe, valamint a Fibre Channel kártyák telepítését.

Legfőbb tulajdonságok

Egyetlen tápegység

  • TS-873AeU-4G: AMD Ryzen™ V1500B 4 magos/8 szálas 2,2 GHz-es processzor, 4 GB DDR4 SO-DIMM memória (akár 64 Gb-ig bővíthető), 250 W-os tápegység

Redundáns tápegység

  • TS-873AeU-RP-4G: AMD Ryzen™ V1500B 4 magos/8 szálas 2,2 GHz-es processzor, 4 GB DDR4 SO-DIMM memória (akár 64 Gb-ig bővíthető), 300 W-os redundáns tápegység

2U rackbe szerelhető kialakítás, támogatja a DDR4 ECC memóriát (64 Gb-ig bővíthető), cserélhető 2,5 hüvelykes/3,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s meghajtórekeszek, 2 x 2,5 GbE RJ45 port, 2 x M.2 PCIe Gen 3 x 1 foglalat, 1 x PCIe Gen 3 x 8 foglalat, 4 x USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) port (2 x Type-A, 2 x Type-C)

Ha többet szeretnél megtudni a QNAP teljes kínálatáról, kérjük látogass el a www.qnap.com oldalra.