2022. március 28. – Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM-modulok, a NAND flash termékek, mobiltartozékok, gaming termékek, elektromos motorok és egyéb ipari megoldások vezető gyártója bemutatta legújabb stílusos és könnyű USB 3.2 Gen 1 adattárolóját, a Royal UR340 flash meghajtót. A kompakt kialakítású adattárolóval még egyszerűbben tarthatod magadnál legfontosabb fájljaidat, a 64 GB-os tárolókapacitás pedig lehetővé teszi akár a kisebb játékok, Blu-ray filmek vagy több ezer fénykép, videófájl és zene tárolását is.

Elegáns és strapabíró

Az UR340 tükörfényesre polírozott nikkel borítása egyszerre strapabíró és elegáns, így használata kifejezetten prémium hatást kelt. A COB (Chip on Board) kialakítású flash meghajtó víz-, por- és ütésálló kivitelezésének köszönhetően pedig extra védelmet nyújt az adatok számára.

Könnyű és kompakt

A könnyű fémszerkezettel rendelkező Royal UR340 mindössze 4 g-ot nyom, így a nagyobb méretű hordozható adattároló lemezekkel ellentétben mérete és súlya egyáltalán nem fog nehézséget okozni.

Széleskörű kompatibilitás

Az új flash meghajtó az USB 3.2 csatlakozási felületnek köszönhetően egyaránt támogatja a Windows, Linux és Mac operációs rendszereket, és visszafelé kompatibilis az egyéb USB 2.0 vagy támogatással rendelkező készülékekkel, beleértve a NAS-készülékeket, a média lejászókat, az intelligens televíziókat és a konzolokat is.
Mindezek mellett a meghajtó 5 éves gyártói jótállással érkezik, amely bizonyítja az ADATA elhivatottságát a felhasználók felé, valamint termékeik megbízhatóságát is.

Az ADATA Royal UR340 rendelkezésre állása régiónként változhat. Ha többet szeretnél tudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, fordulj a legközelebbi ADATA irodához vagy kiskereskedőhöz az adata.com weboldalon.