2022. március 18. – A Garett Electronics, a lengyel okosóra és szépségápolási termékek vezető és többszörösen díjnyertes gyártója örömmel jelenti be, hogy Beauty Lift Skin szónikus arc és nyakmasszírozója már Magyarországon is elérhető. A Garett Beauty Lift Skin egy innovatív készülék, amely egyesíti a magas frekvenciás rezgések, az elektromos izomstimulációs lüktetések, a hő- és a foton-fényterápia erejét. A különböző képességeknek köszönhetően a masszírozókészülék több előnyös hatást is biztosít, amelybe beletartozik a ránctalanítás, a bőr rugalmasságának helyreállítása, továbbá akár nyirokmasszázsra is használható.

Széleskörű használati lehetőségek

A Garett Beauty Relax Lift Skin már pár perc használatot követően is kifejti hatását. Azelektromos izomstimulációs lüktetések és a magas frekvenciás rezgések kombinációja segíti a vérkeringést, javítja az arcbőr rugalmasságát és lassítja a bőr elöregedésének folyamatát. A készülék emellett foton-fényterápiára is használható. A kék fény (425 nm hullámhossz) csökkenti a különböző bőrgyulladások kialakulásának esélyét és javítja a bőr regeneráló képességét, a zöld fény (530 nm hullámhossz) fényesíti a bőrfelületet és elősegíti a hidratációt, míg a piros fény (620 nm hullámhossz) a bőr rugalmasságáról gondoskodik az elasztin és a kollagén termelésének fokozásával.

USB-töltés

A masszírozó készülék belső akkumulátorral is rendelkezik, így bárhol használható. A 800 mAh-es akkumulátor USB-kapcsolaton keresztül tölthető fel, a készülék pedig teljes töltöttség esetén 4-5 órás üzemidő biztosítására képes.

Kényelmes és biztonságos

A Garett Beauty Lift Skin egyetlen gomb segítségével vezérelhető. Az ergonomikus kialakítású fejnek köszönhetően egyszerűen használható arcon és nyakon egyaránt. Az erőteljes teljesítménynek köszönhetően mindössze néhány perc alatt optimális eredmény érhető el. Beépített biztonsági funkciója pedig automatikusan kikapcsolja a készüléket, ha 3 percen keresztül nincs használatban.

Elérhetőség

A Garett Beauty Relax Lift Skin szónikus arc és nyakmasszírozó már elérhető a magyarországi kiskereskedelem kínálatában 26 000 Ft-os ajánlott fogyasztói ár mellett. Ha többet szeretnél megtudni a Garett termékeiről, kérjük, vedd fel a kapcsolatot a Garett helyi viszonteladói és marketing képviseletével.

Garett Beauty Relax Lift Skin termékoldal