Az eddigi leghatékonyabb PLATINUM hitelesítéssel rendelkező tápegység

2022. február 11.Tajpej, Tajvan – Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóinak tervezett nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója örömmel jelentette be tápegységsorozatának legújabb kiegészítését, az XPG CYBERCORE moduláris tápegységet, amely 1000 és 1300 W-os változatban érhető el. A PLATINUM hatékonyságot a Cybenetics iparági szakértői hitelesítették. A japán tervezésű csapágyazással rendelkező, kiváló minőségű XPG VENTO PRO 120 PWM ventilátorral felszerelt XPG CYBERCORE új szintre emeli a stabilitást, hogy a legjobb játékélményt biztosítsa.

Hűvös, kompakt és tartós

Az XPG CYBERCORE az XPG és Nidec közös együttműködésének legújabb terméke. A tápegység az XPG VENTO PRO 120 PWM ventilátorral lett felszerelve, amelyet a Nidec tervezett meg a páratlan hűtési hatékonyság elérése érdekében. A Nidec ventilátorok ívelt kialakítása kiváló légáramlást biztosít. A ventilátorok alacsony terhelés mellett 0 RPM üzemmódba kapcsolnak egészen addig, amíg a fogyasztás el nem éri a tápegység kapacitásának 30%-át, ezzel halk működést biztosítva. Ennek két fő előnye van – egyrészt meghosszabbítja a ventilátor élettartamát, másrészt lehetővé teszi a kompakt kialakítást. A mindössze 160 mm hosszú XPG CYBERCORE az egyik legkisebb megoldás a Platinum hitelesítéssel rendelkező tápegységek között.

Speciális teljesítménymenedzsment

Az XPG CYBERCORE kiváló minőségű, 105°C-os Japánban gyártott elektrolit kondenzátorokat és fejlett PFC-t (Power Factor Correction) használ, amely szabályozza és stabilizálja a feszültséget, így optimális hatékonysággal osztva el a rendelkezésre álló energiát. Az energiaellátás tekintetében az XPG egy digitális PMIC-t (Power Management IC) is alkalmazott a teljesítménymenedzsment és a stabilitás növelése érdekében.

Az XPG CYBERCORE mindemellett 10 év garanciával rendelkezik.

Ha többet szeretnél megtudni az elérhetőségről és az egyes régiók árazásáról kérjük, lépj kapcsolatba az XPG helyi képviseletével az www.xpg.com oldalon.