2021. január 28. – A Garett Electronics, a lengyel okosóra és szépségápolási termékek vezető és többszörösen díjnyertes gyártója örömmel jelentette be, hogy a Beauty Powerful Mini testmasszírozója már Magyarországon is elérhető. A hétköznapi életünk során a stressz jelentősen tudja rontani a test egészségügyi állapotát, továbbá a mozgáshiányos irodai munkavégzés gyakran nyaki, válli és háti panaszokhoz vezetnek. A Garett Beauty Powerful Mini vezeték nélküli vibrációs masszírozó hatékonyan enyhíti a merev és fájó izmokat és javítja a vérkeringést. Enyhíts az izomgörcsök okozta kényelmetlen érzéseken a kompakt és hordozható testmasszírozóval!

Cserélhető masszázsfejek

Igazítsd az igényeidhez a masszázs módját a cserélhető masszázsfejek segítségével. A különböző típusú kiegészítőkkel hatékonyan enyhítő a csigolyák, az ízületek, az inak, az izmok és más testrészek fájdalma. Legyen szó nyaki masszázsról vagy éppen a vádlijaid fájdalmának enyhítéséről, a cserélhető fejekkel hatékonyan kezelheted a görcsös területeket.

Állítható erősség

A Garett Beauty Powerful Mini kézi masszírozó a tökéletes megoldást jelenti az edzés utáni izomfájdalmak, izomláz és görcsök enyhítésére. Csak állítsd be a vibráció erősségét a 20 elérhető szint közül és engedd át magad a nyugtató élménynek.

LCD kijelző

A beépített LCD kijelző lehetővé teszi az intenzitási szintek és a készülék üzemmódjainak beállítását, ezzel egyszerűvé és intuitívvá téve a használatot. A kijelző mutatja az akkumulátor állapotát is, így a felhasználók könnyedén megtudhatják, mikor kell a töltőhöz csatlakoztatniuk a kézi masszírozót.

Ergonomikus kialakítás és beépített újratölthető akkumulátor

Az elegáns, ergonomikus kialakítás lehetővé teszi a kényelmes használatot, míg a beépített újratölthető akkumulátornak köszönhetően a Garett Beauty Powerful Mini bárhol és bármikor használható. Vidd magaddal munkába, nyaralásra vagy edzőterembe és felejtsd el az izomfájdalmakat!

Elérhetőség

A Garett Beauty Powerful Mini már elérhető a magyarországi kiskereskedelmek kínálatában 40 000 Ft-os ajánlott fogyasztói ár mellett. Ha többet szeretnél megtudni a Garett termékeiről, kérjük vedd fel a kapcsolatot a Garett helyi viszonteladói és marketing képviseletével!