Használd a már meglévő fejhallgatódat a GameDAC eszközzel és tapasztald meg a magával ragadó hangzásélményt!

2022. január 27. – A legtöbb gamer fejhallgató arra lett tervezve, hogy a legjobb hangminőséget biztosítsák a különböző stílusú játékok során, azonban előfordulhat, hogy a hangerejük a vártnál alacsonyabb, vagy éppen a részletek vesznek el az akciódús pillanatok közben. A SteelSeries GameDAC a beépített ESS Sabre 9018 jelerősítővel az akár 121 dB-es dinamikus tartományt is képes biztosítani -115 dB harmonikus torzítás és zaj (THD+N) mellett. A GameDAC új hangzási, társalgási és zenei élményt biztosít bármilyen vezetékes analóg fejhallgató csatlakoztatása esetén.

Kiváló hangminőség

A beépített ESS Sabre digitális-analóg átalakító lehetővé teszi a 24 bites mélységű és 96 kHz-es mintavételi frekvenciával rögzített hangfájlok lejátszására, így a High Res audiofájlok esetén is tiszta és valósághű hangzást képes biztosítani. Az egyszerű hangerőszabályozás mellett a kiegészítő támogatja a ChatMix-et, hogy egyszerűsítse a csapattársaiddal folytatott kommunikációt, valamint beépített equalizer képességgel is rendelkezik, így a felhasználók könnyedén személyre szabhatják a hangminőséget. A magával ragadóbb élmény érdekében a készülék lehetővé teszi a DTS Headphone:X v2.0 térhangzás bekapcsolását, amely segít abban, hogy jobban észrevehesd a játék környezeti zajait, beleértve az ellenfeleid lépteit is.

Széleskörű kompatibilitás

A GameDAC a mellékelt átalakító adapternek köszönhetően támogatja a legtöbb 3,5 mm-es csatlakozással rendelkező analóg fejhallgató használatát, továbbá egyaránt kompatibilis asztali számítógépekkel, Sony PlayStation 4 konzolokkal, valamint mobiltelefonokkal is. A számítógépekhez történő csatlakoztatás a mellékelt micro USB adapterrel valósítható meg, míg PlayStation 4 konzol esetén a szintén kiegészítőként érkező optikai kábel vagy USB adapter használata szükséges.

Egyszerű kezelés

A SteelSeries GameDAC egy beépített OLED kijelzővel rendelkezik, amely segítségével a felhasználók egyszerűen ellenőrizhetik a bitmélység és a mintavételi frekvencia, valamint a hangerő értékeit, a ChatMix állapotát, az equalizer beállításait, valamint a DTS Headphone:X térhangzás engedélyezését is könnyedén elvégezhetik. A kiegészítő egy gomb, valamint egy analóg hangerőszabályozó segítségével vezérelhető, így a felhasználóknak nem fog problémát jelenteni a fejhallgató erősítő konfigurálása.

Elérhetőség

A SteelSeries GameDAC már világszerte elérhető bizonyos Arctis fejhallgatók tartozékaként, valamint külön megvásárolható kiegészítőként is. Ha szeretnél többet megtudni az aktuális árazásról, kérjük vedd fel a kapcsolatot a SteelSeries hazai kereskedelmi és marketing képviseletével.