Az új, laptopokba tervezett memóriamodulok együttműködnek a legnépszerűbb márkák megoldásaival, továbbá optimális teljesítményt és széleskörű kompatibilitást biztosítanak

2022. január 26., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek, mobil tartozékok, gaming termékek, elektromos motorok és ipari megoldások vezető gyártója örömmel jelentette be az ADATA DDR5-4800 SO-DIMM memóriamodulok megjelenését. A következő generációs laptopokba tervezett DDR5 megoldás sebessége elérheti az akár 4800 MT/s értéket is, kapacitás tekintetében pedig 8 és 16 GB-os változatok lesznek először kaphatók.

Jobb sebesség, nagyobb kapacitás és stabilitás

Tekintettel arra, hogy az utóbbi évek során a felhasználók egyre több processzormagot használnak és jelentősen megnövekedett az elérhető sávszélesség is, a nagyobb teljesítményű memóriamodulok döntő fontosságúnak számítanak az 5G, az IoT és a WiFi 6 korában. Az előző generációs memóriamodulokhoz képest a DDR5 lehetővé teszi, hogy minden CPU mag nagyobb sávszélességet kapjon, ami jelentősen javítja a számítógép összteljesítményét. Az ADATA DDR5-4800 órajele elérheti az akár 4800 MHz-et, ami jelentős javulást eredményez a korábbi 3200 MHz-es sebességhez képest, emellett egyaránt elérhető 8 és 16 GB-os. Az új modul használatához mindössze 1,1 V-os feszültségre van szükség, így 8%-kal hatékonyabb működésre képes, mint a korábbi DDR4 megoldások. Ezenkívül az új modul a hibajavító kód technológiát (ECC) és a beépített energiagazdálkodási integrált áramkört (PMIC) is támogatja a pontos adatátvitel és az energiahatékonyság javítása érdekében. 

Az optimális teljesítmény és kompatibilitás 

Az INTEL 12. generációs mobil platformja idén tavasszal lehetővé fogja tenni a felhasználók számára a DDR5 SO-DIMM memóriamodulok használatát, emellett az ADATA szorosan együttműködött a vezető laptopmárkákkal a széleskörű kompatibilitás és az optimális teljesítmény biztosítása érdekében.

Kimagasló minőség és megbízhatóság

Az ADATA DDR5-4800 SO-DIMM memóriamodulok kiváló minőségű chipekből készülnek és szigorú tesztelési eljárásokon esnek át, hogy a lehető legjobb minőséget és megbízhatóságot nyújtsák, valamint megfeleljenek a JEDEC és az RoHS szabványoknak. Mindemellett a memóriamodulok élettartam garanciával rendelkeznek.

Ha többet szeretnél megtudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, fordulj a legközelebbi ADATA irodához vagy képviselethez a www.adata.com weboldalon.