További lehetőségek az RGB ventilátor szerelmeseinek

2022. január 13., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a vezető PC komponens márka a prémium hűtések, gamer perifériák és a nagy teljesítményű memóriák piacán, bemutatta az új TOUGHFAN RGB 12/14 nagy statikus nyomású és a Riing Trio 12 RGB Transform radiátorventilátorokat a 2022. évi Thermaltake Expo januári virtuális kiállításán, hogy még több hűtési lehetőséget biztosítson az RGB-rajongóknak.

TOUGHFAN RGB 12/14 nagy statikus nyomású radiátorventilátor

TOUGHFAN rajongók, meghallottuk kéréseiteket! A TOUGHFAN sorozat számos pozitív visszajelzést kapott, illetve, azonban sokan jelezték, hogy szeretnék, ha ez a nagy teljesítményű ventilátor a világítana és ragyogna a számítógép konfigurációjaikban. Ezért terveztük meg a TOUGHFAN RGB termékcsaládot. Ez az első RGB ventilátor a TOUGHFAN sorozatban, amely a ventilátorkeretbe épített 24 darab egyenként állítható LED-et kapott, amelyek TT RGB PLUS 2.0, vagy a NeonMaker Light szoftverrel vezérelhetők.

A TOUGHFAN RGB termékcsalád PWN vezérelt ventilátorai megkapták a TOUGHFAN jellegzetes tulajdonságait, mint az akár 2000 RPM-es maximális forgási sebesség, miközben alacsony a zajkibocsájtást tartanak fent. A ventilátor motoragyának központi része teljesen acélból készült, rézházzal, amely megerősíti a tengelyt, és ez segít növelni a stabilitást és a tartósságot, valamint csökkenteni a zajszintet a ventilátor működése közben. Emellett, az optimalizált, második generációs hidraulikus csapágy szerkezeti kialakítás lehetővé teszi, hogy a kenőanyag a kritikus helyeken koncentrálódjon, így minimalizálja a súrlódást és növeli a ventilátor élettartamát is. A ventilátor lapátja folyadékkristályos polimer (LCP) anyagból készült, így magas szakítószilárdsággal rendelkeznek, miközben az alacsony hőtágulási együtthatójuk csökkenti a ventilátor rezgését a teljes fordulatszámú terhelés esetén.

Speciális kialakításának köszönhetően a TOUGHFAN RGB sorozat immár a hűtési teljesítmény csökkenése nélkül ragyog. A TOUGHFAN RGB sorozat a legjobb választás azok számára, akik olyan RGB hűtőventilátort keresnek, amely ugyanolyan hűtési hatékonysággal és stabilitással rendelkezik, mint az RGB nélküli TOUGHFAN ventilátoraink!

Riing Trio 12 RGB Transform radiátorventilátor

A jobb hűtési teljesítmény érdekében a Thermaltake újabb taggal bővítette a kedvelt Riing Trio sorozatot, a Riing Trio 12 RGB Transform radiátorventilátorral. A világ első három, egymástól független, 16,8 millió színű LED-gyűrűs kialakítása, az új kiadás megtartotta az eredeti Riing Trio sorozat minden előnyét, de praktikusabb lett a lapátokat is tartó, két levehető járókeréknek köszönhetően, az egyik egy előre telepített szabványos elrendezésű, míg a másik pedig az ellentettje. Ezzel a kiegészítő funkcióval rugalmasabban állíthatjuk be a ventilátort, választhatunk a standard telepítés, illetve a fordított légáramlás között, hogy a ház világításához is igazodjanak. 

A házon belüli általános hőelvezetés javítása érdekében a továbbfejlesztett Riing Trio 12 RGB Transformot 2000 ford./perc sebességre képes. Ezenkívül az egyedülálló 9 lapátos kialakítás hatékony hűtési teljesítményt biztosít; így a felhasználóknak még fordított lapátelrendezésnél sem kell lemondaniuk a hűtési teljesítményről. A Riing Trio 12 RGB Transform összesen 30 vezérelhető LED-del rendelkezik (kívülről az elején: 12; belülről az elején: 6; kívülről a hátoldalán: 12) amelyek kiváló fényességet, egyenletes színeket és remek fényerőt nyújtanak. A TT RGB PLUS 2.0 és a NeonMaker Light Editing Software használatát egyidejűleg támogatja, továbbá szinkronizálható más kompatibilis szoftverekkel, mint például a TT AI Voice Control és az Amazon Alexa.