A Thermaltake első közepes méretű toronyháza beépített LCD-kijelzővel

2022. január 5., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a vezető PC komponens márka a prémium hűtések, gamer perifériák és a nagy teljesítményű memóriák piacán örömmel mutatta be a Divider 550 TG Ultra közepes toronyházát, amely a gyártó első LCD-kijelzővel felszerelt számítógépháza. Az új megoldás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós idejű információkat tekinthessenek meg a PC-jük komponenseiről, valamint akár egyedi GIF animációkat vagy képeket is megjeleníthetnek az extra felületen.

A Divider 550 TG Ultra ATX közepes toronyház egy 3,9 hüvelykes LCD-kijelzővel rendelkezik az előlap felső részén, ezzel új módot kínálva számítógép teljesítményének felügyeletére, illetve az egyedi animációk és képek beállítására is. A funkcióra és a megjelenésre egyaránt összpontosító Divider 550 TG Ultra kristálytiszta betekintést nyújt a bal oldalsó edzett üvegpanelen keresztül a belső komponensekre, miközben a jobb oldalon megtartja a Divider sorozatra jellemző egyedi szimmetrikus háromszög alakú kialakítást, amely a légáteresztő felületének köszönhetően jobb hűtést biztosít.

A Divider 550 TG Ultra támogatja a legújabb PC komponenseket, emellett széleskörű kompatibilitást és nagyobb rugalmasságot biztosít az alkatrészek elrendezésében. A felhasználók függőlegesen és vízszintesen is telepíthetik videokártyáikat további extra alkatrészek használata nélkül, továbbá a folyadékhűtő radiátorokat több különböző helyre is felszerelhetik. Ezenkívül a három előtelepített 120 mm-es ARGB ventilátor támogatja az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, az MSI Mystic Light Sync és az ASRock Polychrome szinkronizációt is. Mindezek mellett a Divider 550 TG Ultra lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós időben tekinthessék meg a PC komponenseinek legfontosabb információit, valamint akár egyedi GIF animációk lejátszását vagy képek megjelenítését is beállíthatják a beépített LCD-kijelzőn. A Thermaltake TT RGB PLUS 2.0 szoftver széleskörű személyre szabási lehetőségeket kínál, beleértve az egyedi fényeffektek és animációk beállítását. A legjobb élmény érdekében a toronyházat érdemes a Thermaltake Floe RC Ultra 240/360 memóriával és CPU-val vagy a TOUGHLIQUID Ultra 240/360 All-In-One folyadékhűtőkkel párosítani az extra testreszabási lehetőségek garantálása érdekében.

Ha többet szeretnél megtudni, kérjük kövesd a 2022. januári Thermaltake EXPO elő közvetítéseit.

2022 Thermaltake EXPO január

Az esemény időtartama: 1/4 – 1/7 élő közvetítés
A Thermaltake Facebook oldala: facebook.com/ThermaltakeInc
A Thermaltake Global YouTube csatornája: youtube.com/channel/UCmlNM0oho3k-RxnbsRAreFw
Az esemény oldala: https://expo.thermaltake.com/2022jan/