2021. december 15. – A Garett Electronics, a lengyel okosóra és szépségápolási termékek vezető és többszörösen díjnyertes gyártója örömmel jelentette be a legújabb szépségápolási termékeit, a Garett Beauty Clean és a Beauty Clean Pro készülékeket. Az egészséges és üde arcbőr a megfelelő tisztításnál kezdődik, amelyben nagy segítséget jelentenek ezek az eszközök.

A bőr tisztítása minden bőrápolási rutin alapja. Hiába a drága krémek, ha az arcbőrön még jelen vannak a sminkmaradványok, a szennyeződések, a por, a szmogrészecskék vagy akár a faggyúfelesleg. Ezek eltávolításában segítenek a Garett Beauty Clean arctisztítói, amelyek a szónikus rezgésekkel nemcsak az alapos tisztításban, de a bőr szerkezetének és rugalmasságának javításában is segítenek, illetve felkészítik a bőrt a krémek vagy szérumok hatóanyagainak befogadására.

Garett Beauty Clean szónikus arckefe

A Beauty Clean szónikus arctisztító három – gyengéd, erős, illetve vegyes – rezgésmóddal igazodik a különböző bőrtípusokhoz, így mindenki igényeinek megfelel. Kellemes használata mellett, hatékonysága is bizonyított, hiszen 2 féle FDA tanúsított szilikonbetéttel rendelkezik, amelyek biztosítják a higiénikus és biztonságos használatot.

A Beauty Clean arckefe már napi 2 perces használat után láthatóan javítja a bőr egyenletességét és világosabbá varázsolja a bőrt. A bőrápolási rutin hatékonyságát növeli, ha a kozmetikumokat is az arctisztító eszközzel visszük fel és dolgozzuk el a bőrfelszínen. Az arckefe használata rendkívül egyszerű. Egyetlen gombbal be és kikapcsolható, használat közben pedig nem kell a felesleges hosszú kábelekkel törődni, mert a beépített, újratölthető akkumulátornak köszönhetően bárhol használhatjuk.

Garett Beauty Clean Pro

A Beauty Clean arckeféhez hasonlóan a Beauty Clean Pro szintén három rezgési móddal alkalmazkodik az egyéni igényekhez, ami akár 8000 fordulatot is jelenthet percenként. A nagyfokú sebesség alapos tisztítást biztosít, ami már a szépségszalonokban elérhető tisztítóeszközök erejével veszi fel a versenyt.

Vízállósága miatt folyóvíz alatt is használható, így az eszköz tisztántartása egyszerű. A két FDA által tanúsított fejjel a bőröd igényei alapján választhatod ki a számodra megfelelő megoldást – a finom tisztításért a kefe, amíg az erősebb hatás érdekében a szilikonfej használatát javasoljuk. Ennek köszönhetően minden bőrtípusra ajánlott a Beauty Clean Pro készülék, mivel egyszerre gyengéd és hatékony.

A fejlesztéseknek köszönhetően egy időzítő is helyet kapott az arctisztítóban, ami 20 másodperceként jelzi, mikor lehet áttérni a következő arcterületre, így biztosítva, hogy a teljes arc egységesen kezelt és ápolt legyen. Természetesen, az egygombos be- és kikapcsolás, valamint a beépített, újratölthető akkumulátor a Beauty Clean Pro esetében is megkönnyíti a használatot.

Elérhetőség

A Garett Beauty Clean és Beauty Clean Pro készülékek Magyarországon is elérhetők . A naprakész árazással kapcsolatban, kérjük keresd fel a Garett hivatalos viszonteladóit, valamint a márka helyi PR és marketing képviseletét.

Termékoldalak:

Garett Beauty Clean – Szónikus arckefe Garett Electronics
Garett Beauty Clean PRO – Szónikus arckefe Garett Electronics