Telepítsd és konfiguráld távolról a NETGEAR Nighthawk mobil hotspotokat és felügyeld azok fogyasztását a NETGEAR Insight Pro segítségével

2021. december 13. – A NETGEAR bejelentette, hogy a díjnyertes távoli felhőkezelési megoldása, a NETGEAR Insight Pro ezentúl elérhető a NETGEAR Nighthawk M1 4G LTE (MR1100) és Nighthawk M5 5G WiFi 6 mobil routereken (MR5200) és az ultragyors LTE mobil hotspotokon (MHS) egyaránt.

A mobil routerek NETGEAR Insight Pro segítségével megbízható internetkapcsolatot biztosítanak egyszerű üzleti csatlakozási lehetőségekkel, eszközkezeléssel, központi felügyelettel és távoli menedzsmenttel. A felhőalapú menedzsmenttel a Nighthawk M1 és M5 mobil routerek ideális megoldást jelentenek az olyan szervezeteknek, ahol a távolról dolgozó munkavállalók számára elengedhetetlennek számít a WAN-peremhálózati internetcsatlakozás. A Nighthawk M1 és M5 routerek kiváló választást jelentenek a folyamatosan bővülő otthoni és távoli munkakörnyezetekhez. A mobil routerek bárhonnan képesek azonnali csatlakozással működni további extra beállítások elvégzése és technikai támogatás szüksége nélkül. A NETGEAR Insight emellett lehetővé teszi az IT-menedzserek és a menedzselt szolgáltatásnyújtók (MSP) számára, hogy előre konfigurálják a LAN menedzsmentet a távoli irodáknak és a helyszíni telephelyeknek, ezzel WiFi hozzáférését biztosítva az ideiglenes munkavállalóknak és a vendégeknek is.

Mivel a folyamatos internetkapcsolat elengedhetetlennek számít a produktivitás fenntartásához a külsős csapattagoknak, a NETGEAR Insight Pro lehetővé teszi az IT-menedzserek számára, hogy központilag kezelhessék az MHS készülékeket, beleértve a Zero-Touch-Provisioning-et, a házirend-alapú konfigurációkat, a folyamatos felügyeletet, a hibaelhárítás és firmware-menedzsmentet is.

A NETGEAR Insight Pro támogatja az egyszerű eszközkezelést, a központi konfigurációt, valamint a profilok beállítását is. A NETGEAR Insight megkönnyíti a telepített eszközök megtalálását és azok állapotának lekérdezését, továbbá jelentéseket készít az eszközhasználatról, a mobilhálózat jelerősségéről, a sávszélesség-használatról, valamint a csatlakoztatott kliensekről is.

„A mai munkaerőnek megbízható és mobilis internet-hozzáférésre van szüksége a mindennapi feladatok elvégzéséhez anélkül, hogy felmerülnének az otthoni sávszélesség-korlátokkal vagy a nyilvános a WiFi-kkel kapcsolatos biztonsági aggályok. A mobil routerek tökéletes megoldást jelentenek a dedikált internetkapcsolat biztosítására a távolról dolgozó alkalmazottak számára, azonban ezeket korábban a szervezetek nem tudták központilag kezelni és elérni.” – nyilatkozta Shaheen Kazi, a NETGEAR Insight KKV termékekért felelős igazgatója. „A NETGEAR Insight Pro támogatásnak köszönhetően ezentúl a Nighthawk M1 és M5 routerek is lehetővé teszik a munkáltató informatikai osztálya számára a munkavállalók kapcsolatának távoli kezelését. Az Insight Pro kiterjedt funkciókat kínál a megbízható üzembe helyezés, felügyelet és menedzsment érdekében, hogy a mobil routerek helytől függetlenül mindig elérhetők legyenek.”



A Nighthawk M1 és M5 routerek összes hatékony felügyeleti funkciója támogatja a felhőt és egyszerűen kezelhető az Insight segítségével. További információért, kérjük látogass el a www.netgear.com/insight/mobile-hotspot oldalra.

Elérhetőség

A NETGEAR Nighthawk M1 Mobile Hotspot 4G LTE Router (MR1100 MHS) és a Nighthawk M5 5G WiFi 6 Mobile Router (MR5100) már világszerte elérhető. A NETGEAR Insight Pro egy előfizetés alapú szolgáltatás, amely 22 dolláros éves (havonta 1,83 USD) előfizetési díj ellenében vehető igénybe mobil hotspot készülékenként kezdődik.