2021. december 7., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a vezető PC komponens márka a prémium hűtések, gamer perifériáik és a nagy teljesítményű memóriák piacán örömmel mutatta be az AH T200 mATX toronyházának türkizkék és brit versenyzöld színű változatait. A teljes színkollekcióban a fekete, fehér és rózsaszín modelleken kívül ezúttal elérhetővé váltak a türkizkék és a brit versenyzöld változatok is. Az AH T600 toronyház kompakt változataként ez a megoldás maximum a MicroATX alaplapokat képes támogatni. A teljes modell valódi helikopterre emlékeztető kialakítással rendelkezik: a két oldalon két 4 mm-es edzett üveglap, az elülső panelen három 3 mm-es edzett üveglap, valamint a toronyház mindkét oldalán egy-egy szellőzőnyílás található. A felhasználók a moduláris kialakításnak köszönhetően tetszés szerint igazíthatják a saját stílusukhoz a toronyházat. A hagyományos, téglalap alakú MicroATX házaktól eltérően az AH T200 helikopterre emlékeztető szerkezete egyszerű bővíthetőséget biztosít. A toronyházat nemcsak az egyedi formavilága, hanem az eltérő színű megoldások még lenyűgözőbbé teszik. Ha egy egyedi, jellegzetes, nem szokványos kialakítású mATX megoldást keresel, az AH T200 türkizkék és brit versenyzöld toronyházak Téged is le fognak nyűgözni!

A Thermaltake AH T200 toronyházak legfőbb tulajdonságai:

Nyitott acélvázas kialakítás öt edzett üveglappal

Az AH T200 sorozat acélból készült, továbbá öt edzett üveglappal rendelkezik. Az elülső panelen három 3 mm-es edzett üveglap, oldalt pedig két 4 mm-es csuklóajtós panel található, amelyek lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tetszés szerint mutassák meg alkatrészeiket, mindemellett a nyitott hátsó rész széleskörű bővítési és modding lehetőséget biztosít.

Kényelemes I/O port elosztás

Az AH T200 egy USB 3.1 (Gen 2) Type-C és két USB 3.0 porttal, egy HD Audio csatlakozóval, egy újraindító gombbal és egy stílusos bekapcsoló gombbal rendelkezik.

Hűtési megoldások

Az AH T200 sorozatú toronyházak két 140 mm-es ventilátort is támogatnak elől és felül. Ennek köszönhetően lehetővé teszik az akár 240 mm-es vagy 280 mm-es AIO folyadékhűtések telepítését is.

Kiváló bővíthetőség

Az AH T200 sorozatot kiváló bővíthetőségi lehetőségekkel rendelkezik: támogatja az akár MicroATX alaplapokat, a maximum 150 mm-es magasságú CPU hűtéseket, a 320 mm-es hosszúságú videokártyákat, az akár 180 mm-es átmérőjű tápegységet, valamint két 3,5 hüvelykes vagy három 2,5 hüvelykes tárolóeszközt is.

(3,5 hüvelykes HDD vastagságának limitje: 22 mm).

Elérhetőség, garancia és árazás

A türkizkék és brit versenyzöld színű AH T200 mATX toronyházak már világszerte elérhetők a Thermaltake hivatalos partnereinek kínálatában. A termék hároméves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A naprakész árazásért kérjük, keresd fel a Thermaltake weboldalát, vagy vedd fel a kapcsolatot a helyi Thermaltake értékesítési vagy PR képviselettel

Tudj meg többet a türkizkék és a brit versenyzöld színű AH T200 toronyházakról:

Türkizkék színű AH T200 mATX toronyház:
https://www.thermaltake.com/ah-t200-turquoise-micro-chassis.html

Brit versenyzöld színű AH T200 mATX toronyház:
https://www.thermaltake.com/ah-t200-racing-green-micro-chassis.html