2021. november 26. – A Garett Electronics, a lengyel okosóra és szépségápolási termékek vezető és többszörösen díjnyertes gyártója örömmel mutatta be a legújabb férfi okosóráit, a Men Style sorozatot. A Garett Men Style sorozat olyan kiváló okosórákat tartalmaz, amelyek egyaránt támogatják a pulzus, a véroxigénszint és a vérnyomás mérését is, így nagy segítséget nyújtanak a férfiak egészséges életmódjának fenntartásában.

Segít, hogy aktív maradj!

A Garett Men Style beépített pulzus- és vérnyomásmérővel, valamint pulzoximéterrel is rendelkezik, hogy jobban odafigyelhess az egészségedre. A beépített sportüzemmódok között megtalálható a sétálás, futás, mászás, kosarazás, biciklizés, úszás, keresztedzés és a jógázás is. A Garett Men Style folyamatosan figyeli a pulzusodat az eltérő edzésüzemmódok bekapcsolását követően, amelyet a kiválasztott edzésforma során érzékelt terheléstől függően elégetett kalóriává konvertálja azt, ezzel lehetővé téve az edzésed hatékonyságának ellenőrzését. A karóra mindemellett beépített lépésszámlálóval és inaktivitásmérővel is rendelkezik, így emlékeztet arra, hogy mindig elvégezd a napi edzésedet.

IP67 hitelesítés

A masszív kialakításának köszönhetően a karóra IP67 hitelesítéssel rendelkezik, így teljes mértékben ellenáll a pornak és alacsony vízmélységig akár 30 percen keresztül is képes ellenállni a víznyomásnak. A Garett Men Style ideális társad lesz az úszásod hatékonyságának ellenőrzésére!

Stílusos kialakítás

A Garett Men Style egyaránt elérhető fekete és ezüst színű változatokban bőr és pillangózáras acélszíjjal is, így könnyedén megtalálhatod a stílusodnak megfelelő változatot. A Men Style órák mindemellett egy 1,28 hüvelykes TFT panellel rendelkeznek a kiváló szín és kontrasztmegjelenítés érdekében.

Tudja azt, amire szükséged van!

A Garett Sport Style a beépített Bluetooth 5.1-es kommunikációs kapcsolatnak köszönhetően kompatibilis Android és iOS készülékekkel is, amelyekre a párosítást követően képes értesítéseket küldeni a bejövő üzenetekről, e-mailekről és hívásokról, támogatja a telefonok kamerájának távoli vezérlését, naprakész időjárással kapcsolatos információkat tud megjeleníteni, valamint beépített alvásfigyelővel is rendelkezik.

Elérhetőség

A Garett Activity Style okosórák hamarosan elérhetővé válnak Magyarországon is. A naprakész árazással kapcsolatban, kérjük keresd fel a Garett hivatalos viszonteladóit, valamint a márka helyi PR és marketing képviseletét.