2021. november 24., Tajpej, Tajvan  A Thermaltake*,* a prémium hűtési-, gaming periféria és a nagy teljesítményű memóriamegoldások vezető gyártója örömmel jelentette be a 2021-es Thermaltake Case MOD Invitational 1. évadának nyerteseit. Az első helyen Mark Van Acosta (Fülöp-szigetek), a második helyen Clerence Yu (Kína), a harmadik helyen pedig YG Kim (Dél-Korea) és Ahmad Safuan (Malajzia) végzett.

A 2021-es Thermaltake Case MOD Invitational 1. évada során hét neves modder mérte össze tudását Kanadából, Kínából, Olaszországból, Malajziából, Dél-Koreából, a Fülöp-szigetekről és az Egyesült Királyságból a Thermaltake ikonikus eseményén, amely már hagyománnyá vált az évek során. Ezalatt a néhány hónap alatt minden modder bemutatta a figyelemre méltó modding képességét, kézügyességét, szervezőkészségét és zseniális kreativitását, amely során a céljuk a Thermaltake Core P8 toronyház egy új szintre történő emelése volt. Mindegyik alkotás lenyűgöző, így különösen nehéz feladat volt a közösség és a zsűri számára kiválasztani a nyerteseket.

A Thermaltake minden moddernek köszöni a részvételt és külön háláját fejezi ki az esemény támogatóinak: az AMD-nek, az ASRock-nak, a Plextor-nak és a ZOTAC-nak egyaránt! A Thermaltake mindhárom nyertesnek gratulál és reméli, hogy a következő eseményen is viszont láthatja őket!

Ismerd meg a nyerteseket

1. helyezett [Mark Van Acosta]: Mark elképesztő modding képességei lenyűgözővé tették a „Project EVE” összeállítását, amelyben minden kábel és cső tökéletesen lett elhelyezve. Mind a közösséget, mind pedig a zsűrit is lenyűgözte a zseniális tervezés és a puszta professzionalizmus.

2. helyezett [Clerence Yu]: A „Project Angel” minden szögből nézve részletes volt, kezdve az angyal fejétől, a főállványon át egészen a Core P8-ba épített rendszerig és annak szárnyaiig. Minden alkatrész tökéletesen megmutatta Clerence egyedi tervezésre fordított erőfeszítéseit.

3. helyezett [YG Kim]: A szerkezet nem szokványos formája igazán különlegessé tette a „KHATU-AL”-t. A YG a merészségének, ötletének és megvalósításának köszönhetően a harmadik helyet szerezte meg.

3. helyezett [Ahmad Safuan]: Ahmad a „PROJECT 0.6” összeállítása során a Core P8-ból egy folyadékhűtő tartályt készített, amely egyszerre mutatja az eredetiséget és a kreativitást. Ahmad CNC gépek használatával szerzett szakértelme igazán lenyűgözővé tette az alkotását.

További információk, fotók és egyéb tartalmak az eseményről:

Az esemény weboldala – https://gifultra.thermaltake.com/2021s1/
Tt Community: https://bit.ly/3oyfxKt

A tökéletesség jegye

Minden nevezés kiváló minőségű volt és tökéletesen bemutatták az adott modderek képességeit. A zsűrinek nem volt könnyű kiválasztani a nyerteseket. A zsűrinek négy kritérium alapján kellett értékelniük és pontozniuk: figyelembe kellett venniük az eredetiséget, a tervezési koncepciót, valamint a végső fotók és a videó minőségét. A Thermaltake vezérigazgatója a végeredményt 10%-ban, Thermaltake zsűrije a 15%-ban, a Tt community szavazata a 25%-ban, a professzionális modderek a 25%-ban, a támogatók zsűrije pedig szintén 25%-ban befolyásolta. A szavazatok összeszámlálását követően a legjobb moddingokat Mark Van AcostaClerence YuYG Kim és Ahmad Safuan készítette.