2021. november 22. – Az MSI, a gamer, üzleti és alkotói készülékek egyik vezető gyártója örömmel jelentette be a téli kiárusítási kampányát, amely során a felhasználók korlátozott ideig akár 15% kedvezménnyel vásárolhatnak gamer és üzleti laptopokat egészen november 28-ig. A téli kiárusítás november 8-án vette kezdetét, amely során az MSI kiemelt forgalmazói partnereinél a kampány végéig és a készlet erejéig nagyszerű áron juthatsz hozzá a gyártó laptopjaihoz.

A thunderbird ereje

Az idei kampányban az Inteles konfigurációk mellett ezúttal a teljesen AMD komponenseket használó Bravo 15 is jelentős árengedménnyel vásárolható meg. A Bravo 15 az MSI első olyan gamer laptopja, amely teljes mértékben az AMD 7 nanométeres gyártástechnológiájára építő Ryzen 4000 sorozatú processzorát és RX 5000M sorozatú GPU-ját használja.

A penge két éle

A legújabb 11. generációs Intel Core i5 és i7 processzorokkal felszerelt Katana GF66 és Sword 15 is ezúttal az akció részét képezik. A fehér színű Sword 15 az i7 11800 H CPU-nak és az NVIDIA RTX 3050 Ti-nak köszönhetően egy jövőtálló megoldást kínál, míg az i5 11400H CPU-val és RXT 3050 GPU-val felszerelt Katana GF66 a fekete színű megoldások rajongóinak kedvez.

Cél a produktivitás

Az MSI Modern 15 laptopok ezúttal minden korábbinál kedvezőbb áron érhetők el. A 10. generációs Intel Core i3 és i5 processzorokkal felszerelt üzleti laptopok segítenek abban, hogy produktív maradhass a hétköznapok során is függetlenül attól, hogy az irodából, vagy home officeból dolgozol.

Windows 11 kompatibilitás

A téli kiárusításban résztvevő modellek mindegyike támogatja a Microsoft Windows 11 operációs rendszert, amely megújult felhasználói felülettel, megnövelt biztonsággal és további optimalizációs javításokkal garantálja a hatékony működést. Hozz ki többet Te is MSI laptopodból az ingyenes Windows 11 frissítéssel!

Tudj meg többet a téli kiárusításban résztvevő modellekről a kampány weboldalán:

https://msi.gm/3mLtDGQ