A kampány során a gyártó olyan következő generációs termékeket mutat be, amelyek segítenek az alkotóknak, a művészeknek és a szakembereknek abban, hogy többre legyenek képesek

2021. november 11., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek, mobil tartozékok, gaming termékek, elektromos motorok és ipari megoldások vezető gyártója örömmel jelentette be az „ADATA Creates Legends” háttéralkotó online kampányát. A kampány a 2020-as „Build to Create” esemény folytatása, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet az ADATA következő generációs termékeire, amelyeket kifejezetten az alkotók, művészek és szakemberek számára készítettek. A kampány kiemelt termékei közé tartoznak az új ADATA LEGEND sorozatú SSD-k, az ADATA DDR5-4800 memóriamodulok és az ADATA Premier Extreme SDXC SD 7.0 Express kártyák.

ADATA LEGEND sorozatú SSD

A ADATA LEGEND 740 és 750 SSD modellek a PCIe Gen3 x4 interfészt és az NVMe 1.3 technológiát alkalmazzák, hogy akár 2500/2000, illetve 3500/3000 MB/s-os folyamatos olvasási és írási sebességet biztosítsanak, így korlátok nélküli munkateljesítményt kínálva az alkotók és a szakemberek számára. Az M.2 2280 kialakításnak köszönhetően egyaránt támogatják a legújabb Intel® és AMD platformokat asztali számítógép és laptop kiviteleben a megnövelt produktivitás biztosítása érdekében. A nagyobb lendületet kereső felhasználók számára a LEGEND 840 kihasználja a PCIe Gen4 x4 és NVMe 1.4 előnyeit, így képes akár a 5000/4500 MB/s-os olvasási és írási sebességet is elérni.

ADATA DDR5-4800 memória

Az ADATA DDR5-4800 memóriamodul új mércét állít fel a memóriák teljesítménye terén. A megnövelt sávszélességnek köszönhetően CPU magonként nagyobb teljesítmény nyújtására képes, emellett a sebessége elérheti az akár 4800MT/s-ot is. A DDR5 DRAM architektúrája a korábbiaknál több memória bank csoport és bank (önállóan kezelhető memóriaterületek) használatát teszi lehetővé. A modulok jelenleg 8, 16 vagy 32 GB-os kapacitással kaphatók, amelyek rövidesen nagyobb kapacitású megoldásokkal is bővülni fognak. Mindemellett a DDR5 modul egy PMIC-vel (integrált energiagazdálkodási áramkörrel) és integrált ECC-vel (hibajavító kód technológia) lett felszerelve az optimális stabilitás biztosítása érdekében.

ADATA Premier Extreme SDXC 7.0 Express kártya

A legújabb SD 7.0 specifikációnak köszönhetően az ADATA Premier Extreme SD 7.0 Express Card forradalmi előrelépést nyújt a felhasználóknak, amely támogatja a PCIe és az NVMe technológiát, így a kártya leginkább egy mini SSD-re hasonlít. A PCIe Gen3 x1 és NVMe támogatásával a memóriakártya akár 800/700 MB/s olvasási és írási sebességet biztosít, ami nagyjából 1,5-szer gyorsabb, mint a hagyományos SATA SSD-k. Az UHS-II és UHS-I SD-kártyákhoz képest pedig körülbelül 2,7-szer, illetve 8-szor gyorsabb teljesítményt nyújt. 

ADATA Creates Legends online kampány

Az „ADATA Creates Legends” egy Instagram-verseny – amely 2021. december 10-ig tart -, ahol a versenyzőknek egyedi telefonos háttérképeket kell létrehozniuk. A részvételhez a kész képeket meg kell osztaniuk az Instagram oldalukon úgy, hogy a leírásban szerepelnie kell az #AdataCreatesLegends hashtagnek, valamint meg kell jelölniük az @adataglobal és a kampányban részt vevő valamelyik @influencer Instagram fiókját (részletek az esemény weboldalán). A legkiemelkedőbb alkotásokat készítő felhasználók egy ADATA DDR5-4800 16 GB-os U-DIMM memóriamodult, egy LEGEND 750 PCIe 3.0 M.2 2280 SSD-t, vagy egy SE800 külső SSD-t nyerhetnek. További információ a kampányról itt érhető el: https://event.adata.com/AdataCreatesLegends/en/.