2021. október 26. – A Garett Electronics, a lengyel okosóra és szépségápolási termékek vezető és többszörösen díjnyertes gyártója örömmel mutatta be a legújabb terepmintás gyerekóráit, a Garett Kids Moro 4G sorozatot. Az új Android alapú órák teljesen cserélhető borítással rendelkeznek, amelyek kék, zöld és rózsaszín színekben érhetők el. A nagy méretű, TFT érintőképernyővel felszerelt óra számtalan képességgel rendelkezik, beleértve a beépített kamerát, az órarend megtekintésének lehetőségét, a telefonálást és az üzenetküldést, valamint a GEO kerítés funkciót is. A Kids Moro 4G sorozat a bátor és az aktív gyerekek igényei alapján készült.

Mivel a gyerekek számára túl nagy felelősséggel járhat egy okostelefon használata, szükség volt egy olyan eszközre, amely lehetővé teszi a szülők számára azt, hogy bárhol elérhessék gyermekeiket. A Garett Kids Moro 4G egyaránt támogatja a 4G LTE adatkapcsolatot és a WiFi-t, emellett beépített GPS-szel is rendelkezik, így pontosan képes meghatározni a gyerekek pozícióját, amelyet a szülői felügyeleti beállítástól függően akár 30 napra visszamenőleg is képes eltárolni az okoskészülék.  A teljes biztonság érdekében az óra rendelkezik egy SOS gombbal, valamint egy kamerával is, így ezek segítségével a szülők vizuálisan is meggyőződhetnek arról, hogy minden rendben van gyermekükkel.

A geo kerítés funkció lehetővé teszi a szokásos útvonalak beállítását, például az iskola és otthonunk között. Amennyiben a gyermek letér erről az útvonalról, a karóra automatikusan figyelmeztetést küld a szülőknek, akik akár videótelefonon felhívhatják gyermeküket, hogy meggyőződhessenek az épségéről. A Kids Moro 4G támogatja a környezeti hangok megfigyelését is, amit ugyancsak a szülők tudnak aktiválni.

Az Android operációs rendszer lehetővé teszi külön alkalmazások letöltését is, így az óra akár többre is képes lehet, mint az általános megoldások. Emellett az eszköz beépített lépésszámlálóval és alvásfigyelő funkcióval is rendelkezik.

Az egyszerű telefonálás érdekében a Garett Kids Moro 4G támogatja a SIM kártyák fogadását, amely bármilyen mobilszolgáltatással képes együttműködni.

A cserélhető terepmintás borítással rendelkező karóra mindezek mellett megfelel az IP66 víz és porálló szabványnak, így akár esőben is bátran lehet viselni.

Elérhetőség

A Garett Kids Moro 4G várhatóan 2021 utolsó negyedévében válik elérhetővé Magyarország területén. A Garett 2 év gyártói garanciát vállal az okosóráira. A naprakész árazásért és további információért kérjük, vedd fel a kapcsolatot a Garett hazai PR és marketing képviseletével, valamint a hivatalos viszonteladókkal.