Az XPG HEADSHOT a 2021-es Golden Pin Design díjat is elnyerte

2021. október 21., Tajpej, Tajvan – Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóinak tervezett nagy teljesítményű termékek vezető gyártója örömmel jelentette be, hogy az XPG HEADSHOT gamer egér és a GENESIS DDR5 memóriamodul elnyerte a 2021-es Good Design díjat.

XPG HEADSHOT gamer egér

Az XPG HEADSHOT gamer egér egy egyedülálló megoldás, amelyet 4D nyomtatással és AI technológiával gyártanak. A 4D nyomtatással olyan mechanikus szerkezetet hoznak létre, amelynek a külső rácsos mesh szerkezete hihetetlenül erős, mégis könnyű az egér az egyszerű és gyors mozgatása érdekében. A 4D nyomtatásnak köszönhetően a HEADSHOT könnyedén személyre szabható, hogy hatékonyan illeszkedjen a felhasználók kezeihez a személyre szabott ergonómia érdekében. Az egér tervezési folyamatát három kulcsfontosságú szempont határozta meg: a könnyű súly, a páratlan ergonómia és a stílusos dizájn. Az XPG HEADSHOT nemrég elnyerte Tajvan legbefolyásosabb formatervezési kitünetését, a Golden Pin Design díjat is.

XPG GENESIS DDR5 memória

Az XPG GENESIS DDR5 egy következő generációs memóriamodul, amelynek célja, hogy új szintű teljesítményt nyújtson a PC játékosok és a rajongók számára. Csúcskategóriás DRAM modulként prémium megjelenéssel és érzettel rendelkezik, amelyet két fém – egy fényes és egy matt – felület ötvözésével értek el. A modul teljes felületét geometriai barázdák és vonalak metszik át.

A Good Design díjról 

A Good Design díj Japán legrangosabb formatervezéssel kapcsolatos kitüntetési és promóciós programja, amelyet a Japán Ipari Formatervezési Promóciós Szervezet (mai nevén Japán Formatervezési Intézet) indított 1988-ban. A Nemzetközi Kereskedelmi és Ipari Minisztérium (mai nevén Gazdasági, Kereskedelmi és Ipari Minisztérium) által 1957-ben létrehozott Good Design Selection System (vagy G Mark System) alapján a program elkötelezett amellett, hogy népszerűsítse és ösztönözze az ipari fejlődést elősegítő példamutató dizájnok létrehozását, amelyek tovább gazdagítják az emberek életét.

A Golden Pin Design díjról

Az 1981-ben létrehozott Tajvan Golden Pin Design díj Kína egyik legrangosabb formatervezési díja. A díjátadó ceremóniáért a Tajvani Tervezési és Kutatási Intézet (TDRI) felel. 2015-ben a Golden Pin Design díj három különböző kategóriát hozott létre – a Golden Pin Design díjat, a Golden Pin Concept Design díjat és a Young Pin Design díjat. Ugyan mindegyik díj különböző demográfiai csoportokat céloz meg, kivétel nélkül az összes díj célja a kiemelkedő dizájninnovációk elismerése.