2021. október 20. – A felgyorsult, modern társadalomban az emberek számára egyre nehezebb egyszerre több dolgot is figyelemmel kísérniük, amely jelentősen csökkenti a hatékonyságot a hétköznapokban. Egy okosóra kiváló segítséget nyújthat a mindennapjaid során az intelligens beépített funkcióknak köszönhetően, amelyek segítségével naprakész maradhatsz.

Maradj mindig naprakész!

A Garett karórák támogatják az értesítések megjelenítését, így legyen szó bármilyen közösségi médiafelületen beérkezett üzenetről (Facebook, Instagram, Twitter) vagy éppen e-mailről, SMS-ről, vagy esetleg beérkező hívásról, az óra értesítést fog küldeni a viselőjének, hogy egyetlen fontos üzenetről se maradjon le.

Fitten tart

A felgyorsult társadalomban kiemelt szerephez jut az egészséges életmód is, amely nagyban hozzájárulhat a hétköznapi stressz-szint csökkentéséhez. Ennek érdekében a Garett órák rendelkeznek egy beépített érzékelővel, amelyek értesítést küldenek a napi mozgáscél elvégzésével kapcsolatban. A hatékony edzésfigyelés érdekében továbbá a kiegészítők beépített pulzusmérővel is rendelkeznek, amelyek folyamatosan figyelik a szívverés gyorsaságát, ezzel hatékonyan kiszámítva az elégetett kalóriák számát. Mivel az eltérő edzéstípusok mindegyike máshogy terheli meg az izomzatot, az órák több beépített sportüzemmóddal rendelkeznek, így az adott edzéstípushoz igazítva is ki lehet számítani az elégetett kalória mértékét.

Alvásfigyelő

A Garett okosórák beépített alvásfigyelő funkcióval is rendelkeznek, így képesek meghatározni a viselőjük alvási hatékonyságát, továbbá akkor ébreszti fel a felhasználókat, ha azok éber közeli állapotba kerülnek.

Segít a telefonálásban

Az Android és iOS készülékkel történő szinkronizálást követően képes jelezni a beérkező hívásokat, sőt, egyes modellek SIM kártya támogatással is rendelkeznek (elsősorban a Garett Kids sorozat), amelyek segítségével egyszerűen megvalósítható a kétoldalú kommunikáció akár telefon megléte nélkül is.

Extra képességek

A Garett órák egy része (elsősorban a Kids sorozat) beépített GPS-szel és geo kerítés funkcióval is rendelkezik, így az órák pontosan meg tudják határozni a gyermekek helyzetét és értesítést tudnak küldeni a szülőknek, ha a gyermekük az előre beállított biztonsági zónán kívülre kerülne. Ezenfelül a gyerekórák jelentős része beépített kamerával és zseblámpával is rendelkezik, így rendkívül hasznos kiegészítő az emlékek rögzítése és az éjszakai túrák során egyaránt.

Elérhetőség

A Garett okosórái már hazánkban is elérhetők. Az egyes modellekkel kapcsolatos további információért, kérjük vedd fel a kapcsolatot a márka hazai PR és marketing képviseletével, valamint a hivatalos viszonteladókkal.