Új tagokkal bővült a Pacific PR sorozat

2021. szeptember 27., Tajpej, Tajvan– A Thermaltake, a vezető PC komponens márka a prémium hűtések, gamer perifériáik és a nagy teljesítményű memóriák piacán örömmel jelentette be, hogy a Pacific PR32-D5 és a Pacific PR12-D5 Plus pumpa és tartály kombó már világszerte elérhető. A Pacific PR sorozat új tagjai egyaránt tartalmazzák a pumpát és a tartályt, ráadásul RGB-s és világítás nélküli változat is jelent meg; így a felhasználók a saját igényeik alapján dönthetik el, hogy a Pacific PR32-D5 vagy a Pacific PR12-D5 Plus megoldásra van-e szükségük.

Pacific PR32-D5

A Pacific PR32-D5 egy világítás nélküli pumpa, amely örökölte a korábbi Pacific PR32-D5 Plus minden tulajdonságát az extra fényeffekteken kívül. A Pacific PR22-D5 továbbfejlesztett változataként a Pacific PR32-D5 alkotórészei kizárólag fekete és ezüst színűek és nem rendelkeznek LED világítással, hogy ideális párosítást jelentsenek a TOUGHFAN sorozat mellé, amely kiváló választás azoknak a felhasználóknak, akik egyszerű és hatékony megoldásokat keresnek. Az erőteljes pumpának köszönhetően a hűtőfolyadék gyorsabban kering, így hatékonyabban tudja lehűteni a rendszert. A Pacific PR32-D5 Plus mellett a Pacific PR32-D5 rendelkezik a Thermaltake egyik legnagyobb tartályával; 267 mm magas 400 ml-es tartállyal, amely 50 PSI maximális nyomást képes elviselni. Rendkívüli rugalmasságot biztosít a 360 fokban elforgatható kupakkal, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a G 1/4 menetes fittingek helyzetét kényelmesen állítsák be a telepítés során, különösen a csövek csatlakoztatásakor. Ezenkívül a felhasználók a Pacific PR32-D5-öt akár állótartóval vagy felfogatókerettel is felszerelhetik egy ventilátorra.

Pacific PR12-D5 Plus

A kisebb méretű Pacific PR12-D5 Plus egy 196,7 mm magas, 250 ml-es tartállyal rendelkezik, amely nemcsak a kis méretű, hanem a nagy méretű toronyházak esetén is kiváló választást jelent a helytakarékos elrendezés egyszerű megvalósítása érdekében. Az erőteljes pumpának köszönhetően a hűtőfolyadék akár 15 láb magasságot is el tudja érni, ezzel garantálva a víz egyenletes áramlását. Ezenkívül a Pacific PR12-D5 Plus rendkívüli rugalmasságot és kényelmet biztosít. A Pacific PR12-D5 Plus akár állótartóval vagy felfogatókerettel is felszerelhető egy ventilátorra. Emellett egy 360 fokban elforgatható kupakkal rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a G 1/4 menetes fittingek helyzetét kényelmesen állítsák be a telepítés során. Ez a termék tökéletes választást jelent az RGB rajongók számára. A forgó kupakon 12 vezérelhető LED található, amelyek 16,8 millió színű világítást biztosítanak, támogatják a TT RGB PLUS 2.0-át és a Razer Chroma Lighting-ot, valamint akár az Amazon Alexával és a TT AI Voice Control szolgáltatással is vezérelhető.

A Pacific PR32-D5 és Pacific PR12-D5 Plus legfőbb jellemzői:

360 fokban elforgatható kupak

A 360 fokban elforgatható kupak lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beállítsák a G 1/4 menetes fittingek helyzetét, még akkor is, ha az már rögzítve lett a toronyházban, ezzel nagyobb rugalmasságot biztosítva a folyadékhűtéses rendszerek felépítése során.

Erőteljes pumpa

Az erőteljes pumpának köszönhetően a hűtőfolyadék akár 15 láb magasságot is el tudja érni teljes sebesség mellett, továbbá óránként 1135 liter folyadék mozgatására képes. 5 sebességű szabályozás lehetővé teszi a felhasználóknak a pumpa fordulatszámának manuális konfigurálását, így akár terheléstől függően is be lehet állítani a sebességet.

Több telepítési lehetőség

A pumpa és tartály kombóhoz mellékelt állókeret mellett a csomag tartalmaz egy felfogatókeretet is, amely lehetővé teszi a Pacific PR32-D5 vagy Pacific PR12-D5 Plus felszerelését egy ventilátorra, így a felhasználók szinte bármilyen toronyházban könnyedén elhelyezhetik az új megoldásokat.

RGB világítás (Csak a Pacific PR12-D5 Plus esetén)

Az elforgatható kupak alatt 12 személyre szabható LED világít, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára számos fényeffekt beállítását akár 16,8 millió színkombinációval a TT RGB Plus szoftver segítségével.

Elérhetőség, garancia és árazás

A Pacific PR32-D5 és a Pacific PR12-D5 Plus pumpa és tartály kombó megoldások már elérhetők a Thermaltake hivatalos partnereinek kínálatában. A gyártó a termékek kétéves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A Pacific PR32-D5 és a Pacific PR12-D5 Plus naprakész árazásáért kérjük, látogass el a Thermaltake weboldalára, vagy vedd fel a kapcsolatot a Thermaltake helyi értékesítési vagy PR képviseletével.

További információ:
Pacific PR32-D5 – https://www.thermaltake.com/pacific-pr32-d5.html
Pacific PR12-D5 Plus – https://www.thermaltake.com/pacific-pr12-d5-plus.html

Vásárlási linkek:
Pacific PR32-D5
TT Premium Európa – https://ttpremium.eu/pacific-pr32-d5.html

Pacific PR12-D5 PlusTT Premium Európa – https://ttpremium.eu/pacific-pr12-d5-plus.html