2021. szeptember 27. – Az FSP Group, a világ egyik vezető tápegység gyártója örömmel jelentette be a legújabb 80 Plus Gold hitelesítéssel ellátott, 2000 W kapacitású Cannon PRO tápegységének megjelenését. Az 5G és az IoT megoldások mellett manapság egyre nagyobb szerephez jutnak a blokklánc hálózatok, amelyek számára elengedhetetlenek a nagy teljesítményű és hatékony működésű tápellátási megoldások. Az IEC62368 biztonsági előírásoknak is megfelelő Cannon PRO 2000 W-os kapacitással rendelkezik, hogy stabil és megbízható áramellátást biztosítson a modern rendszerek számára. A moduláris kialakítású Cannon PRO 2000 W akár 18 darab 6+2 pines PCI-E tápkábel csatlakoztatását is lehetővé teszi a nagy erőforrásigénnyel rendelkező rendszerek számára, a 135 mm-es golyóscsapágyas ventilátor pedig optimális hűtést biztosít a belső komponensek számára a hosszabb élettartam érdekében.

Kiváló minőségű komponensek és egyedi vezérlő

A Cannon PRO japán elektrolitos kondenzátorokat használ, hogy megbízható és tartós működést kínáljon nagy terhelés mellett is. Belül DC-DC felépítés és az FSP saját fejlesztésű, szabadalmaztatott MIA IC™-je garantálja a stabil működést és a magas hatásfokot, illetve a széleskörű biztonsági szolgáltatásokat.

Ideális megoldás az AI mélytanulást végző munkaállomások és a tartalomgyártó PC-k számára

A Cannon PRO 2000 W akár 18 darab 6+2 pines PCI-E tápkábel használatát is támogatja egyszerre több grafikus kártya működtetése érdekében. Az kiváló teljesítmények köszönhetően egyaránt alkalmazható felhőszolgáltatások, valamint élő közvetítésre és tartalomgyártásra használt számítógépek működtetéséhez. A 90 Vac és 264 Vac közötti bemeneti áram (AC) támogatásának köszönhetően váltakozó feszültség mellett is megbízható működést garantál.

Halk és hosszú élettartamú, 135 mm-es folyadékcsapágyas ventilátor

A bányászat közben a videokártyák rendkívül nagy hőt termelhetnek. Az intelligens integrált ventilátor hatékony hűtést garantál a belső komponensek számára, ezzel növelve a tápegység élettartamát.

Teljesen moduláris kialakítás

A 80 Plus Gold hitelesítésű Cannon PRO teljesen moduláris kialakítást kapott, így egyszerűbb kábelmenedzsmentet és jobb szellőzést tesz lehetővé, emellett a fekete szalagkábelek kiváló kiegészítésként szolgálnak a modern PC-k számára.

Elérhetőség

Az FSP Cannon PRO 2000 W várhatóan 2021 októberétől lesz elérhető az FSP hivatalos partnereinek kínálatában. A naprakész árazásért, valamint további információért kérjük, keresd fel a gyártó helyi kereskedelmi és marketing képviseletét.