A GV30 és a GS50 azonnali vezeték nélküli streaminget kínál a mozi szerelmeseinek ​​​​​​​

2021. szeptember 24. – A BenQ, a világ vezető projektor márkája bemutatta az első, 2.1-csatornás Bluetooth hangrendszerrel ellátott hordozható projektorát, a GV30-at és GS50-et. Az új megoldások extra mélyhangot, kimagasló részleteket, autentikus színeket és élénk kontrasztot kínál bárhol az igazi moziélmény biztosításához.

„Az új hordozható kivetítőink minden-az-egyben moziélményt nyújtanak a vezeték nélküli Android TV streaming és az erőteljes többcsatornás Bluetooth hangrendszer kombinálásával, valamint nagymértékű mobilitással és sokoldalú csatlakoztathatósággal rendelkeznek.” – nyilatkozta Steve Chu, a BenQ Europe elnöke. „A GV30 és a GS50 kiegészítik az egyedi életmódot, beleértve a beltéri és kültéri használatot is, emellett kompromisszumok nélkül teszik lehetővé a többféle szórakozás és a zene nagyszabású élvezetét a moziélmény rajongói és a kalandvágyó családok számára.”A BenQ új exkluzív projektor modelljei, amelyek mindegyike 2.1 csatornás hangrendszert alkalmaz, külön magas és közép tartományú hangszórókkal, valamint dedikált mélysugárzóval rendelkeznek a rezonáns mélyhangokhoz, ezzel valódi mozis érzetet hozva létre a filmek és videók megtekintéséhez. A BenQ treVolo hangmérnök csapata által finomhangolt rendszerek az akusztikai és a pszichoakusztikai tudományokat alkalmazzák, hogy kiegyensúlyozzák a filmes hangtulajdonságokat és fokozzák a mélységet, a tisztaságot, a részletességet, a jelenlétet és a sztereó képalkotást. A GV30 és GS50 a sokoldalú mozi-, játék-, sport- és zenei üzemmódjaikkal zökkenőmentesen működnek, valamint akár akkumulátoros, hordozható Bluetooth-hangszóróként is használhatók, amelyek részletgazdag hangzást biztosítanak az aktív életmódhoz.

Ezenkívül, a GV30 és a GS50 teljesen vezeték nélküli csatlakozást tesznek lehetővé, a beépített Android TV-vel azonnali hozzáférést biztosítanak a Google Playhez és az élő streaming alkalmazásokhoz, filmekhez, műsorokhoz, sportokhoz és játékokhoz, valamint a közösségi médiához és a vezeték nélküli átvitelhez az iOS és Android eszközökről, valamint számítógépekről.

A CinematicColorTM és a Rec. 709 színskála használata mellett az új GV30 300 ANSI lumen fényerővel és 720p HD felbontással rendelkezik. A GS50 1080p Full HD felbontással és 500 ANSI lumen fényerővel, valamint HDR támogatással is rendelkezik. A BenQ további újításokat kínál az aprólékos hangolás és a professzionális elkötelezettség révén a kép pontosságában, ezzel valódi színeket és valósághű képeket mutatva be. A speciálisan kialakított üzemmódok, mint például a Cinema Mode és a Day Time Mode, élénk kontrasztot és pontos, nagy felbontású részletet kínálnak a különböző helyszíneken, még erős környezeti fényviszonyok mellett is.

A mozi szerelmeseire szabott GV30 funkcionálisan divatos kialakítása széles, 135°-os vetítési szögtartományt biztosít a sokoldalú elhelyezéshez, amellyel új lehetőségeket teremt az aktuális tartalom megjelenítéséhez, valamint a közösségi média trendjeinek egyedi, személyre szabott megjelenítésére.

A GS50 egy sor kültéri és biztonsági funkciókkal rendelkezik, beleértve az IPX2 cseppállóságot, a 70 cm-ről való leesés elleni ütésállóságot és a szemvédő funkciót, hogy modern szórakozással fokozza a családi kirándulásokat és ideálisabbá tegye a gyerekek számára a használatot.

Mindkét hordozható projektor bőséges akkumulátorüzemidőt kínál, lehetővé téve a teljes hosszúságú filmek megtekintését, a beépített LED fényforrásaik több, mint 30 000 órás élettartammal rendelkeznek, mindemellett univerzális csatlakoztatást tesznek lehetővé az okoseszközök, laptopok, játékkonzolok, Blu-ray lejátszók és USB adathordozók számára.

További információért látogass el a GV30 és a GS50 termékoldalaira.
Kövesd a @benq_europe–ot az Instagramon, a @BenQEurope-ot a Twitteren és a @LookinGreat-et a Facebookon.