2021. szeptember 24., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, a hálózatépítés és tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta a KoiRetail-t – az intelligens kiskereskedelmi megoldást, amely AI-alapú videóelemzést biztosít, hogy a kis méretű üzletek, a kiskereskedők és a bevásárlóközpontok betekintést nyerhessenek az vásárlók általános viselkedésébe és az üzlet teljesítményébe.

A KoiRetail olyan szolgáltatásokkal segíti a felhasználókat a bolti ügyféltevékenységeken alapuló üzleti stratégiák kialakításában, mint a hőtérkép, a tartózkodási arány és az aktív területek. A nagyobb betekintés érdekében külön ügyfélprofilok is létrehozhatók, az elemzési adatokat pedig egy könnyedén hozzáférhető felhasználóbarát felületen keresztül lehet elérni.

A KoiRetail támogatja a kamerák közötti érzékelést a felhőszolgáltatásokban végzett azonosítási technológiával, amely képes azonosítani az adott személyeket egyszerre több kamera segítségével, ezzel lehetővé téve a kiskereskedők számára, hogy ügyfélprofilokat hozhassanak létre a pontosabb marketingstratégia tervezéséhez.

„A vásárlók viselkedésének elemzéséhez és a marketing hatékonyságának méréséhez szükséges megbízható adatforrások hiánya nagy nehézséget jelent a kiskereskedők számára.” – nyilatkozta Bun Chen, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „A KoiRetail erőteljes szolgáltatásai testreszabott megoldásokat kínálnak a kiskereskedőknek a vásárlói szokások elemzéséhez, a termékigények felméréséhez és egyéb más lehetőségekhez.”



Elérhetőség

A felhasználók felvehetik a kapcsolatot a QNAP KoiRetail csapatával, hogy megtudhassák, hogyan építhetnek ki egy intelligens kiskereskedelmi megoldást a KoiRetail segítségével.